Δεν επιδέχεται αμφισβήτησης η πληροφορία της στήλης, δεδομένου ότι ο πληροφοριοδότης μας όχι μόνο δεν ήταν ωτακουστής, αλλά συμμετείχε στην παρέα όταν διημείφθη ο διάλογος.

Στο τηλέφωνο από τη μια μεριά ο Βασίλης Ιωάννου, πρώην νομάρχης Πρέβεζας που ήταν και ο καλών στη συνδιάλεξη και από την άλλη η Όλγα Γεροβασίλη, πολύ πριν ανακοινωθεί η υποψηφιότητά της για την περιφέρεια Ηπείρου.

Ο Βασίλης Ιωάννου είπε στη συνομιλήτριά του ότι αν θα έμπαινε υποψήφια περιφερειάρχης, θα έπρεπε να υπολογίζει και στη δική του βοήθεια, με όσες δυνάμεις τέλος πάντων διαθέτει.

Η συνομιλήτριά του τον ευχαρίστησε για την πρόθεσή του, αλλά του διεμήνυσε ότι δεν επρόκειτο να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση (ήταν στην αρχή που είχε ακουστεί το όνομα της Όλγας Γεροβασίλη και είχε αρνηθεί ευγενικά την πρόταση).

Οι καιροί βεβαίως έχουν αλλάξει και αν κρίνουμε από την απόφαση του Βασίλη Ιωάννου να μη συμμετάσχει στα κλιμάκια των στελεχών του ΠαΣοΚ που θα συμμετάσχουν στον συντονισμό των οργανώσεων στις επερχόμενες εκλογές για την αυτοδιοίκηση και τις ευρωεκλογές, μάλλον θα αναθερμανθεί η φιλία των δύο. Μπορεί η στήριξη που υποσχέθηκε ο Βασίλης Ιωάννου στην Όλγα Γεροβασίλη να έχει τις «ρίζες» της στο όχι μακρινό παρελθόν για την αυτοδιοίκηση, μπορεί και στις επιλογές που έχει κάνει το κόμμα το οποίο ο κ. Ιωάννου υπηρέτησε πιστά επί πολλά χρόνια.

Σημασία έχει ότι ένας διάλογος που έγινε πριν από πολύν καιρό, μπορεί να γίνει πραγματικότητα τώρα που η Όλγα Γεροβασίλη διεκδικεί την περιφέρεια Ηπείρου. Που, σημειωτέον, είναι η πιο φτωχή περιφέρεια της Ελλάδας.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)