Αλλαγή φρουράς έγινε στο Δήμο.

Ο δρόμος ανοικτός για νέα Δημαρχιακά δρώμενα.

Ο νέος ένοικος του Δημαρχειακού Μεγάρου στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας από 1-9-2014 και για πέντε έτη θα είναι ο κ. Νίκος Καλαντζής.

Αυτό είπε με τη συντριπτική πλειοψηφία του στην κάλπη το εκλογικό σώμα του Δήμου Ζηρού στις επαναληπτικές εκλογές της 25ης Μαΐου. Μια εκλογική αναμέτρηση του παλιού με το νέο που έδωσε και την αλλαγή των προσώπων στην αυτοδιοικητική διαχείριση πόρων και προβλημάτων της καθημερινότητας του πολίτη στο Δήμο μας για τα επόμενα πέντε χρόνια και νέα διάταξη της δύναμής του στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Για την επιτυχία του αυτή τον επαινούμε και τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο που ανέλαβε.

Η προεκλογική κινητικότητα τελείωσε. Όλοι είμαστε ένα για το καλό του τόπου μας. Καθένας από το μετερίζι του για τον κοινό στόχο, την προκοπή του τόπου μας.

Για το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ζηρού κ. Νίκο Καλαντζή του υπενθυμίζουμε ότι είμαστε σε Καλλικρατικόν Δήμο με διευρυμένη αυτοδιοικητική Περιφέρεια με πολλές Τοπικές Κοινωνίες και με χρονίζοντα φλέγοντα θέματα άμεσης προτεραιότητας και σε άλλες προβλήματα ιδιαιτερότητας. Όλα τους απαιτούν τη λύση τους. Όμως για να έχετε σαφή εικόνα της καθημερινότητας για κάθε μια από τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας για την κάθε στιγμή λειτουργήστε σε τακτά διαστήματα άτυπο Συμβούλιο Προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων αυτών, ως πυρήνες και ακριβείς γνώστες του τόπου τους συμβουλευτείτε τους. Πολλά έχετε να κερδίσετε!

Το συμβούλιο αυτό ήταν ένα πάγιο αίτημά μας στον πρώην Καποδιστριακό Δήμο Θεσπρωτικού που ατυχώς για τον τόπο μας δεν ικανοποιήθηκε ποτέ. Όμως στον τόπο μας απ’ άκρη σ’ άκρη του Δήμου μας που ζουν και μοχθούν άνθρωποι από τα μικρά τους χρόνια ως τα βαθιά γεράματα θα χρειασθούν οπωσδήποτε στο έργο τους και τη δική σας παρουσία.

Τα έργα σας θα απαλύνουν το μόχθο και θα δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Η φροντίδα σας και στα δυτικά του Ζηρού στην ξεχασμένη «Λάκκα». Για να υπάρχει ισομερής αναβάθμιση. Ένα πάγιο αίτημα του κόσμου της. Ενώστε ομόθυμα κάθε γωνιά του Δήμου μας.

Δώσετε εκτίμηση και σεβασμό στους άξιους συνεργάτες σας.

Εκτιμήσετε το χρόνο που διαθέτουν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου σας προκειμένου διά του διαλόγου να ευρεθεί το καλύτερο για ποιότητα στα δρώμενα.

Έχετε «ευήκοα ώτα» στον καλόπιστον διάλογο και στη διαφορετικότητα.

Αγάπη και κατανόηση στα νόμιμα σε κάθε συμπολίτη μας.

Ακόμα να ευχαριστήσουμε και τους συνδημότες μας που δε συμμετείχε ο συνδυασμός τους στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση και έδωσαν με το σταυρό προτίμησής των τη νίκη και μάλιστα με ηχηρό προβάδισμα!

Κύριε Νίκο Καλαντζή καλό κουράγιο και καλή επιτυχία στο έργο σας!

Πράξτε έργα λαμπρά για λαμπρή υστεροφημία σας.

Από Δυτικά του Ζηρού 15-6-2014

Μετά τιμής

1)  Δαρδαμάνης Κω. Βασίλειος (Παπαδάτες)

2)  Δήμας Ιωάν. Περικλής (Άσσος)

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)