Δεν νομίζουμε ότι τα 90 περίπου ευρώ που χρωστούσε η παράταξη του Νίκου Ζήκου «Αριστερή Παρέμβαση» μπορεί να αποδώσει καρπούς και να σημάνει ότι στην περιφέρεια Ηπείρου γίνεται καλή δουλειά και άρχισαν να συμμαζεύονταν τα οικονομικά, δίνοντας το παράδειγμα σε όλους όσοι σκορπάνε τα χρήματα του φορολογούμενου Έλληνα πολίτη. Και δεν είναι προς τιμήν του μυαλού εκείνου που είχε τη φαεινή ιδέα να επισημάνει ότι η Περιφέρεια Ηπείρου οδηγήθηκε στην απόφαση να μη πληρώσει το λογαριασμό της περιφερειακής παράταξης γιατί ήταν υπερβολικό το ποσό. Γιατί τα 90 ευρώ που χρεώθηκε για ένα δίμηνο η περιφερειακή παράταξη του Νίκου Ζήκου, είναι αστεία μπροστά στα πάρα πολλά ευρώ που χρεώνονται τα τηλέφωνα των πιο μικρών υπαλλήλων της περιφέρειας –και όχι μόνο.

Φυσικά και διέπραξε ατόπημα η περιφέρεια Ηπείρου και στο ατόπημα που διέπραξε δεν χρειάζεται να διαπράξει και δεύτερο με το να λέει αυτή και μερικά από τα παπαγαλάκια της ότι το ποσό των 90 ευρώ δεν το αντέχουν τα οικονομικά της περιφέρειας και ότι στο εξής θα βάλει πλαφόν για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες των παρατάξεων. Γιατί μ’ αυτόν τον τρόπο αποκλείει από την επικοινωνία τα πλέον φτωχά στρώματα της κοινωνίας. Γιατί μπορεί οι περιφερειακοί σύμβουλοι του Καχριμάνη να έχουν να πληρώσουν παραπάνω χρήματα από το πλαφόν που θα τεθεί, θα πρέπει όμως να ρωτήσουν και τον περιφερειακό σύμβουλο της αριστερής παρέμβασης αν μπορεί να πληρώσει τα παραπάνω χρήματα.

Και στο κάτω-κάτω αν η περιφέρεια Ηπείρου θέλει να κάνει οικονομία, αυτή δεν θα την κάνει κόβοντας το τηλέφωνο των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, αλλά κόβοντας τις αναθέσεις έργων που κάνει χωρίς να ρωτάει κανέναν. Η νοικοκυροσύνη στα οικονομικά της περιφέρειας δεν μπορεί να επέλθει από τα τηλεφωνήματα των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων –εκτός και αν διαπιστωθεί ότι μιλάνε με τις ώρες στις ροζ γραμμές-, αλλά από τον περιορισμό των απ’ ευθείας αναθέσεων και περιορίζοντας άλλες σπατάλες που σίγουρα δεν αφορούν την τηλεφωνική επικοινωνία των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων.

Δεν μας έχει συνηθίσει ο Αλέκος Καχριμάνης σε τέτοιες πρακτικές. Ποιός είναι ο ιθύνων νους που τον παρέσυρε σε μια τέτοια λογική;

Φάνης Μπάρκας

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)