Την προεκλογική περίοδο …επιτρέπεται οι υποψήφιοι βουλευτές να λένε και καμία υπερβολή. Αλλά τις υπερβολές που ακούμε από τους υποψηφίους βουλευτές της συγκυβέρνησης, δεν μπορεί παρά να τις σχολιάσει ο κάθε καλοπροαίρετος πολίτης

Οι υποψήφιοι βουλευτές της συγκυβέρνησης, ιδίως αυτών που υπολογίζουν ότι θα επανεκλεγούν, συνηθίσουν να λένε ότι με του που θα βγει η παράταξή τους (και οι ίδιοι φυσικά), έγιναν λάθη και θα διορθωθούν, έγιναν αστοχίες, υπήρξαν αδικίες και γενικά απευθυνόμενοι στους ψηφοφόρους τους, λένε ότι αμέσως μετά τις 26 Ιανουαρίου, θα πέσουν με τα μούτρα στη δουλειά προκειμένου να διορθώσουν όσα κακώς είχαν γίνει μέχρι τώρα, χρονική περίοδο που και πάλι οι ίδιοι ήταν στην κυβέρνηση.

Δηλαδή, θα διορθώσουν τον ΕΜΦΙΑ, θα αποκαταστήσουν την ισότητα στους πολίτες εγκαταλείποντας το πελατειακό κράτος, δεν θα επιτρέψουν την κατάσχεση της κατοικίας στους ανθρώπους που χρωστάνε στην τράπεζα και δεν έχουν να πληρώσουν, θα φορολογήσουν τους έχοντες, ενώ παράλληλα θα αυξήσουν το κατά κεφαλήν φορολογητέο εισόδημα, από μηδέν που είναι τώρα, στα 5.000 ευρώ, θα αυξήσουν και το κατώτατο ημερομίσθιο.

Αφελέστατα μπορεί κανείς να υποβάλει την ερώτηση. Και γιατί τότε τα αυξήσατε, αφού καταλαβαίνατε ότι αυτά ήταν δυσβάστακτα για τον κόσμο;

Στην αφελή αυτή ερώτηση καλούνται να απαντήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές της συγκυβέρνησης και όχι στις υποσχέσεις ότι όλα θα τα διορθώσουν (ακόμα και ότι θα επαναδιαπραγματευτούν μας λένε οι Χριστιανοί), όταν έρθει στην εξουσία το κόμμα τους και οι ίδιοι εκλεγούν βουλευτές.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)