Την τιμητική τους έχουν σ’ αυτές τις εκλογές οι αναποφάσιστοι, αφού από όλα σχεδόν τα κόμματα έχουν γίνει το μήλο της έριδος.

Λόγω του αρκετά μεγάλου ποσοστού τους, οι αναποφάσιστοι παραμένουν ο αποφασιστικός παράγοντας στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση και είναι αυτός ο προφανής λόγος που τα κόμματα, τις τελευταίες μέρες έχουν στρέψει την προσοχή τους σ’ αυτούς.

Το αν πρέπει να είναι κανείς αναποφάσιστος μέχρι την τελευταία στιγμή, είναι δείγμα του ενδιαφέροντος που ο πολίτης αυτός έχει για το μέλλον το δικό του και των συνανθρώπων του. Γιατί, ας μη γελιόμαστε, με ποιο κριτήριο θα αποφασίσουν την τελευταία στιγμή οι αναποφάσιστοι να ψηφίσουν ένα κόμμα. Προφανώς όχι επειδή θα έχουν εντρυφήσει στο πρόγραμμά του. Σε καμιά περίπτωση δεν θα θέλαμε να πιστέψουμε ότι η επιλογή της ψήφου για τους αναποφάσιστους θα είναι …η ομορφιά του επικεφαλής του συνδυασμού ή άλλα …χαρίσματα τα οποία θα έχει προφανώς το κόμμα που θα επιλέξουν.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι οι αναποφάσιστοι θα κρίνουν και το μέγεθος της διαφοράς ανάμεσα στα δύο πρώτα κόμματα. Τώρα γιατί παραμένουν αναποφάσιστοι λίγες ώρες πριν από τις εκλογές, δεν μπορούμε να το κρίνουμε.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)