Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Φιλιππιάδας.

Η αίθουσα του ξενοδοχείου Ιλιάννα, όπου έγινε η συγκέντρωση, γέμισε τόσο από γυναίκες του συλλόγου αλλά και από πολλούς συντοπίτες μας, που στηρίζουν την προσπάθειά τους.

Το κέφι δεν άργησε να «φουντώσει» με πολύ χορό και τραγούδι, γέλια και συζητήσεις, με τους παρευρισκομένους να αναμειγνύονται μεταξύ τους από τραπέζι σε τραπέζι.

Ο ετήσιος χορός διοργανώνεται για δύο λόγους, ο ένας φυσικά είναι η διασκέδαση και η ψυχαγωγία που θέλει να προσφέρει ο σύλλογος. Ο δεύτερος λόγος είναι η συγκέντρωση κάποιου χρηματικού ποσού μέσω της λαχειοφόρου ή της τιμής πρόσκλησης το οποίο βοηθάει το σύλλογο στα έξοδα του καρναβαλιού.

Στη λαχειοφόρο αγορά τα δώρα ήταν πολλά για τους θαμώνες, τα οποία προήλθαν από χορηγίες. Το μεγαλύτερο δώρο ήταν ο χρυσός λαχνός με το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, που ο τυχερός, κ. Τσώλης, παραχώρησε στο σύλλογο για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις.

Να σημειώσουμε πως ο Σύλλογος Γυναικών είναι υποστηρικτής όλων των τοπικών επιχειρήσεων, αφού για τις διάφορες εκδηλώσεις του δεν αφήνει κανένα «παραπονεμένο», επιλέγοντας κάθε φορά και διαφορετική επιχείρηση προκειμένου να προμηθευτεί ή να διεξάγει την εκδήλωσή του. Είναι και ένας από τους λόγους που βρίσκει πάντα «ανοιχτές» τις πόρτες σε ότι χρειαστούν σχετικά με το Σύλλογο. Ίσως θα πρέπει όλοι οι Σύλλογοι να στραφούν προς αυτή την κατεύθυνση…

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)