Φαντάζομαι πως ο τίτλος δεν διαφώτισε καθώς κανείς δεν πιστεύει ότι λείπει μόνο ένα πράγμα από την πόλη. Κάπου θα βρεθεί και κάποιος να πει «αυτό μας μάρανε, εδώ δεν έχουμε άλλα κι άλλα».

Όμως αυτό το σχόλιο θα αναφερθεί σε ένα χώρο στο οποίον θα μπορούν να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις και διάφορα πολιτιστικά δρώμενα.

Θα μου πείτε είναι το Πνευματικό Κέντρο… Αν το θυμηθείτε δηλαδή γιατί οι περισσότεροι έχουν ξεχάσει την ύπαρξή του, αφού δεν έχει αξιοποιηθεί αρκετές φορές για τέτοιου είδους εκδηλώσεις παρά μόνο από ελάχιστους συλλόγους.

Είναι κρίμα που η τοποθεσία δεν βοηθάει, είναι κρίμα ακόμη που δεν έχει υπάρξει τόσα χρόνια μία ιδέα για το καλύτερο «στήσιμό» του. Δηλαδή να το «ομορφύνουν», να το «φρεσκάρουν» να το «ζεστάνουν».

Είναι καλό να υπάρχει ένας χώρος που να περάσει στη συνείδηση μας ως πολιτιστικό κέντρο. Εκεί να γίνονται οι εκδηλώσεις του δήμου ή των συλλόγων της περιοχής, να το μάθει και ο κόσμος από τις γειτονικές πόλεις και να καθιερωθεί. Όχι μία εδώ, μία εκεί!

 

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)