Μιλιά δεν έβγαλε ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Γιολδάσης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Τετάρτη. Έδινε την εντύπωση πως το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών του στοίχησε πολύ. Λες και δεν ήξερε από εκλογές . Λες κι έπρεπε σώνει και καλά να εκλεγεί εκείνος βουλευτής και όχι άλλος. Εντάξει, στις εκλογές κατήλθε για να τις κερδίσει, αλλά δεν γίνεται να κερδίζουν όλοι και να κερδίζουν πάντα. Δεν ήταν έτσι όταν έχασε το δήμο από τον Καλαντζή τον Μάϊο. Εκτός κι αν πίστευε πως θα κλέψει την τύχη του όταν φωτογραφίζονταν δίπλα του μετά την κοινή ομιλία των υποψηφίων βουλευτών στη Φιλιππιάδα.

Παραγνωρίζει ο Δ. Γιολδάσης αυτό που του επεσήμαναν όλοι αλλά και μέσα στο Δ.Σ την Τετάρτη ο Δήμαρχος. Πως έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση από πλευράς ψήφων. Πως οι δημότες Ζηρού τουλάχιστον τον υπερψήφισαν. Κι αυτόν και τον Κώστα Μπάρκα. Δεν ήταν από τυπική αβροφροσύνη. Ήταν η αλήθεια.

Άσε που οι 3598 σταυροί του δίνουν το δικαίωμα να ξαναπροσπαθήσει αφού κατά τα φαινόμενα, το μικρόβιο δεν τον εγκαταλείπει.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)