• Την 1η Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωςητης Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας «Η πίτα του Ηπειρώτη» στο στάδιο Ειρήνης και φιλίας. Η εκδήωλση θα γίνει στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 10 π.μ. και πρόκειται για το κορυφαίο αντάμωμα για όλους τους ξενιτεμένους Ηπειρώτες. Όλους τους φίλους της Ηπείρου και της παράδοσης. Η “ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ” είναι φέτος αφιερωμένη στα Ηπειρώτικα Γεφύρια. Τιμώμενη προσκεκλημένη, η ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ με την Αδελφότητα Ολυμπιτών “ΔΗΜΗΤΡΑ”! Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα συμμετάσχουν δεκάδες χορευτικά συγκροτήματα από όλη την Ήπειρο.

• Ο Σύλλογος Φιλιππιαδιωτών Αττικής κόβει την Πίτα του, την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 και ώρα 12:30′, στην παραδοσιακή ταβέρνα “Παλιά Ταβέρνα Κρητικού”, Μνησικλέους 24, στην Πλάκα (τηλ.:2103222 809) και προσκαλεί όλους τους Φιλιππιαδιώτες της Αθήνας, αλλά και τους φίλους του συλλόγου να παραστούν.. Τιμή πρόσκλησης: 20 ευρώ.

•Νέο διοικητικό συμβούλιο προέκυψε στον Εκπολιτιστικό Μορφωτικό και Λαογραφικό Σύλλογο Ηπειρωτών Ν. Ιωνίας «Η Άπειρος Γαία», μετά τις εκλογές ου πραγματοποιήθηκαν στις 7 Φεβρουαρίου αποτελούμενο από τους: Πρόεδρος Κοντοστέργιος Γεώργιος, αντι- πρόεδρος Καρβελα Άννα, γενικός γραμματέας Μαστοράκης Αντώνιος, ταμίας Ζιάκα Αρτεμούλα, ειδικός γραμματέας Βαγγέλης Ιωάννης, μέλη, Νούσιας Νικόλαος και Λιάπη Χρυσαυγή. Ως αντιπρόσωποι για την Πανηπειρωτική ορίστη- καν οι: Βελλης Ιωάννης, Γεωργαλής Ιωάννης, και Κοντοστέργιος Γεώργιος.

• Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Πετρούπολης Πραγματοποιεί ηπειρώτικο γλέντι το Σάββατο 7 Μαρτίου και ώρα 9 το βράδυ στο κέντρο «Καντάρι» στη στρογγυλή πλατεία Πετρούπολης και προσκαλεί όλους. Ηπειρώτες και φίλους του Συλλόγου. Την μουσική έχει αναλάβει η κομπανία του Τάσου Μαγκλάρα, με τον Χρήστο Αγγέλη στο τραγούδι. Τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου θα παρουσιάσουν χορούς από την Ήπειρο και μετά θα ακολουθήσει γλέντι μέχρι το πρωί.

• Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αγίας Παρασκευής Αττικής διοργανώνει ηπειρώτικο αντάμωμα, την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015, ώρα 13.00′, στο χώρο εκδηλώσεων ”Δαιδαλίδες”, Πελοποννήσου 77, στο Δημόκριτο στην Αγία Παρασκευή.

• Ημερήσια χοροεσπερίδα διοργανώνει την Κυριακή 8 Μαρτίου ο Σύλλογος Ηπειρωτών Θριασίου Πεδίου στο κοσμικό κέντρο «Πανόραμα» (έναντι νοσοκομείου Ελευσίνας). Η έναρξη της χοροεπσερίδας ορίστηκε για τις 12.30 το μεσημέρι και κλαρίνο θα παίξει ο Σταύρος Καψάλης, ενώ στο τραγούδι θα είναι ο Γιάννης Καψάλης, με το συγκρότημά τους φυσικά.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)