Το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα βάλει νερά. Καιρός ήταν! Πέρασαν έξι μήνες στην εξουσία και πρέπει κάποτε να πει η νέα δημοτική αρχή πως θα αντιμετωπίσει αυτό το μείζον ζήτημα με τους λογαριασμούς ύδρευσης.

Μια πρόγευση έδωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αχιλλέας Ρίζος όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον Γ. Γιάννο στη συνεδρίαση της Πέμπτης 19 Φεβρουαρίου.

Μετά την επεξεργασία των αιτήσεων δημοτών και την πρώτη εξέταση των δικαιολογητικών «αιτούμαιαπό τον Δήμαρχο απαλλαγή όσων έχουν φέρει αποδείξεις πληρωμής». Τουτέστιν περί τις 76 χιλ ευρώ. Αυτό είναι το ποσό που αποδεδειγμένα πληρώθηκε από τους δημότες αλλά δεν μπήκε ποτέ στο ταμείο του δήμου. «Για τα υπόλοιπα έχουμε απευθύνει ερώτημα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση» είπαν συνοπτικά Δήμαρχος κι αντιδήμαρχος.

Όπως κι αν σκέπτεται η δημοτική αρχή να αντιμετωπίσει το θέμα ένα πρέπει να ΄χει κατά νου. Ότι αποτέλεσε το μίτο από τον οποίο άρχισε να ξηλώνεται το πουλόβερ. Κι ύστερα ήρθαν εκείνοι στο Δημαρχείο να αναμετρηθούν με το «χάος» που διακήρυτταν προεκλογικά. Αν δεν ανέκυπτε προεκλογικά ζήτημα υπεξαίρεσης στο δήμο, πιθανότατα ο Δ. Γιολδάσης θα είχε εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή. Τώρα καλούνται εκείνοι να διαπεράσουν το «χάος» έστω και με τρεκλίσματα, που μπορεί να τους επιφέρει η αναγκαστική, καθημερινή συμβίωση. Επενδύθηκαν πολλά με αφορμή το εν λόγω σκάνδαλο κι ήρθε η ώρα του απολογισμού.

Ίδωμεν!

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)