Ενημέρωση στο δημοτικό συμβούλιο Αρταίων για το εκτελούμενο έργο της Ιόνιας Οδού στα όρια του δήμου Άρτας έκανε τις προάλλες ο εκπρόσωπος της κατασκευάστριας εταιρείας ο Κ. Μπάκας. Η παρουσία του κι οι απαντήσεις του ομολογουμένως έλυσαν πολλές απορίες και διέλυσαν ακόμη περισσότερες εικόνες-προϊόντα παραπληροφόρησης.

Στο δήμο Ζηρού είναι όλοι ενήμεροι για το έργο που θα αλλάξει το χάρτη της περιοχής; Ξέρουν όλοι τι γίνεται και πώς γίνεται; Θαρρώ πως μια ανάλογη ενημέρωση θα μπορούσε να ζητηθεί κι από το δημοτικό συμβούλιο Ζηρού. Ο Δήμαρχος είναι μηχανικός και σίγουρα καταλαβαίνει μερικά πράγματα παραπάνω. Έχει επίσης τη δυνατότητα ως δήμαρχος να ενημερώνεται διαρκώς όποτε το ζητήσει από την εταιρεία και το υπουργείο ακόμη. Σε μια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όμως με εκπρόσωπο της κατασκευάστριας θα μπορούσε να θέσει ερωτήματα κι ο κάθε απλός δημότης, ο κάθε πρόεδρος τοπικής κοινότητας που στα όριά του διέρχεται η Ιόνια, ο κάθε δημοτικός σύμβουλος που έχει αντιληφθεί ή δεν έχει αντιληφθεί τις αλλαγές που οσονούπω επιφέρει ένας αυτοκινητόδρομος στα μέρη μας.

Ο κ. Μπάκας στο δημοτικό συμβούλιο Αρταίων δήλωσε πάντα πρόθυμος και διαθέσιμος για οποιαδήποτε ενημέρωση του ζητηθεί. Επομένως, πρόεδρε, περιμένουμε από σένα να αναλάβεις σχετική πρωτοβουλία.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)