Δημοπρατήθηκε ήδη η υδροδότηση του Άνω Κερασώβου και ο συνοικισμός όπου διαβιούν κτηνοτρόφοι, πρόκειται σύντομα να αποκτήσει νεράκι, άκρως απαραίτητο για τη ζωή των ανθρώπων. Μετά από πολλές προσπάθειες και παρεμβάσεις, αίτημα πολλών δεκαετιών γίνεται πραγματικότητα, προς ικανοποίηση των κτηνοτρόφων, αλλά και των χωριανών που κατοικούν στον συνοικισμό τους καλοκαιρινούς μήνες.

Εκείνο που πιθανόν να μη γνωρίζουν

οι πολλοί είναι ότι για την διεκπεραίωση του αιτήματος, σημαντικό ρόλο έπαιξε ο νυν πρόεδρος της κοινότητας Κερασώβου Ευθύμιος Σιντόρης, ο οποίος κατέβαλε κάθε προσπάθεια προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος. Οι προσπάθειές του είχαν βάθος χρόνου, αφού από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του (ήταν πρόεδρος της κοινότητας και την περασμένη τετραετία), «ενοχλούσε» τους πολιτικούς παράγοντες για το δίκαιο αίτημα των κατοίκων του συνοικισμού.

Η ανταπόκριση που βρήκε από τον δήμαρχο Ζηρού και από τον περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη, ήταν πολύ μεγάλη και από κοινού έφτασαν στο τέρμα ενός χρόνιου αιτήματος. Τελικά οι ζωή των κτηνοτρόφων στο Άνω Κεράσωβο, καθίσταται πιό εύκολη, αφού είναι γνωστό ότι το νεράκι είναι αν από τα συστατικά του σύγχρονου πολιτισμού.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)