Σε μια λαμπρή εκδήλωση, η ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας έκοψε την πίτα της το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη και πλήθος άλλων εκλεκτών καλεσμένων.

Εκ μέρους της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ο αντιπρόεδρος Βασίλης Καραμούτσος τίμησε τους αθλητικούς συντάκτες του SportsNow.gr Βησσαρίωνα Σάκκο και Κωνσταντίνο Κολιό αναγνωρίζοντας την πολύχρονη, πολύπλευρη και ανιδιοτελή προσφορά τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Οι δυό τιμηθέντες έδωσαν στη δημοσιότητα την ευχαριστήρια επιστολή για τη βράβευσή τους.

 

Ευχαριστήρια επιστολή

Με αφορμή την βράβευση που μας έγινε θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας κ. Θωμά Κάρτσακλα και το ΔΣ της Ένωσης.

Για εμάς ήταν ομολογουμένως μια σημαντική και ξεχωριστή βραδιά και νοιώθουμε βαθιά ικανοποίηση για την τιμή και την βράβευση μας αναγνωρίζοντας την πολύχρονη, πολύπλευρη και ανιδιοτελή προσφορά μας στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο.

Μετά από 28 ολόκληρα χρόνια μέσα στα γήπεδα της Πρέβεζας-Λευκάδας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια δύναμη, να υπηρετούμε το άθλημα που αγαπήσαμε, ελπίζοντας ότι θα προσθέσουμε και εμείς ένα λιθαράκι στην ανάπτυξη του.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνά ο τόπος μας, με τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη μπορούμε να βοηθήσουμε ξανά το ποδόσφαιρο να σηκωθεί.

Με εκτίμηση

Βησσαρίων Σάκκος-Κωνσταντίνος Κολιός

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)