Προχωρούν τα έργα και η πεζοδρόμηση στην Ταγμ. Βελισσαρίου. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως ενώ ξεκίνησαν από το ΚΑΠΗ, πρώτα τελειοποιήθηκε(σχεδόν) και μπήκαν πλάκες μπροστά από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ.
Ας πούμε όμως, πως λόγω του ότι είναι κατάστημα και καθημερινά το επισκέπτεται πολύς κόσμος και δεν μπορεί να περνάει πάνω από τα χώματα και τα οικοδομικά υλικά, καλώς έφτιαξαν πρώτα αυτό το κομμάτι.
Ας πούμε όμως, πως και το μανάβικο λίγο πιο κάτω έχει τις ίδιες και μεγαλύτερες ανάγκες, καθώς μιλάμε για συνοικιακό μαγαζί που με δυσκολία βγάζει τα προς το ζην. Ο πελάτης θα προτιμήσει να πάει σε άλλο κατάστημα παρά να σταματήσει και να περάσει εμπόδια για ένα κιλό πατάτες! Όμως το άφησαν με τα χώματα αρκετές μέρες παραπάνω απ’ ότι το σούπερ μάρκετ!
Αν το θέμα λοιπόν ήταν να φτιαχτούν πρώτα οι είσοδοι των καταστημάτων τότε θα έπρεπε να έχει γίνει σχεδόν ταυτόχρονα και να συνεχίσουν να στρώνουν πλάκες σε άλλα σημεία του έργου, μπροστά από κατοικίες για παρράδειγμα.
Βέβαια από αυτό το, μικρό ενδεχομένως για κάποιους, γεγονός δείχνει την γενικότερη νοοτροπία του μεγάλου και του μικρού ψαριού. Και μπορεί οι δημότες να το άφησαν ασχολίαστο αλλά κάποιοι καταστηματάρχες είδαν την «αδικία» και το σχολίασαν κι εμείς με τη σειρά μας το μεταφέρουμε!

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)