Μέσω του θέματος που κάναμε για το φιλοζωικό σωματείο και το καταφύγιο ενημερωθήκαμε πως ο δήμαρχος Άρτας κ. Τσιρογιάννης, αλλά και μέλη του δημοτικού συμβουλίου σκέφτονται να υιοθετήσουν κάποιο αδέσποτο ζώο από το καταφύγιο δίνοντας το παράδειγμα στους δημότες.
Είναι μία κίνηση που δείχνει την ευαισθησία που έχουν για το συγκεκριμένο θέμα και τη θέληση να περάσει στη συνείδηση όλων πως πρέπει να συμβάλουμε για την αντιμετώπισή του και όχι να γυρνάμε αδιάφορα την πλάτη μας.
Ελπίζουμε μέσα από την πρωτοβουλία αυτή να ευαισθητοποιηθούν κι άλλοι άνθρωποι και αν έχουν τη δυνατότητα να μπουν στη διαδικασία της υιοθεσίας. Το μήνυμα που θέλησε να δώσει και η κ. Τζουβάρα μέσα από τη συνομιλία μας ήταν πως όλοι μαζί πρέπει να συμβάλλουμε για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, είτε με την υιοθεσία, είτε με την ευσυνειδησία…
Το θετικό είναι πως επιτέλους το ζήτημα έχει πάρει τις διαστάσεις που έπρεπε και αυτό αφήνει μία αίσθηση αισιοδοξίας πως θα ακολουθήσουν και άλλοι δήμοι με τελικό αποτέλεσμα την εξάλειψη του φαινομένου.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)