Από αναβολή σε αναβολή οδηγεί τη συζήτηση του θέματος των νερών η δημοτική αρχή. Παρά τις δημόσιες διαβεβαιώσεις Δημάρχου και Προέδρου Δ.Σ ότι το θέμα με τους πληρωμένους και φαινομενικά απλήρωτους λογαριασμούς νερού, θα ερχόταν προς συζήτηση στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ, πέρασαν δυο συνεδριάσεις κι ακόμη δεν τέθηκε. Η απάντηση που πήραμε όταν επισημάναμε την ανακολουθία, ήταν πως δεν είναι έτοιμοι ακόμα. Δεν ξέρω για τι είδους ετοιμότητα μιλάνε. Παραγνωρίζουν σίγουρα πως δεν περιμένει κανείς από τη δημοτική αρχή να απολογηθεί για το ποινικό μέρος της υπόθεσης ή για την πρόοδό της σε δικαστικό επίπεδο. Η δημοτική αρχή έχει άλλο ρόλο. Με πολιτική της απόφαση κάποια ποσά θα παραγραφούν. Ας ξεκαθαρίσει ποια θα είναι αυτά. Εκτός κι αν το ξανασκέφτεται. Κι αν πάλι θεωρεί ότι οι υπηρεσίες καθυστερούν αδικαιολόγητα, ας βγει να το καταγγείλει. Ποιές και για ποιο σκέλος του ζητήματος.

Περίεργο είναι που δεν ρωτάει και κανένας δημοτικός σύμβουλος για το θέμα, ενώ τους ίδιους τους ρωτάνε καθημερινά οι ψηφοφόροι τους. Ειδικά από την ώρα που έλαβαν τους νέους λογαριασμούς και θέλουν να ξέρουν τι θα γίνει επιτέλους μ΄εκείνο το παλιό χρέος.

Έξι μήνες πάντως είναι πολλοί για να λέει η δημοτική αρχή πως δεν είναι έτοιμη. Δεν μπορεί, την πολιτική λύση έπρεπε να την έχει στο μυαλό της από την ώρα που εκλέχτηκε. Πριν εκλεγεί μάλλον.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)