Την αγαπημένη του Φιλιππιάδα την οποία επισκέπτεται συνεχώς πάνω από 10 χρόνια, επέλεξε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τζανακόπουλος, να περάσει τις γιορτές του Πάσχα.

Φιλοξενούμενος του Γιάννη Μπάρκα και του Κώστα Μπάρκα, με τον οποίον τους συνδέει προσωπική φιλία δεκαπενταετίας (η κομματική φιλία που τους συνδέει «μετράει» περισσότερα χρόνια, από όταν ακόμα ήταν στο μαθητικό της νεολαίας του τότε Συνασπισμού), πέρασε τις μέρες του Πάσχα στη Φιλιππιάδα, όπου διασκέδασε με τους πολλούς φίλους που απέκτησε στην πολύχρονη σχέση του με την πόλη, ενώ παρακολούθησε την Ανάσταση στον Ιερό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνα.

Στα πλαίσια των φιλικών επαφών του ο Δημ. Τζανακόπουλος, είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Ζηρού Νίκο Καλαντζή με τον οποίον συζήτησαν τα προβλήματα του δήμου. Από την πλευρά του ο Δημ. Τζανακόπουλος δήλωσε την αμέριστης συμπαράστασή του και υποσχέθηκε στο βαθμό που μπορεί και στα πλαίσια του νόμου, θα βοηθήσει τον δήμο Ζηρού, ενώ από την πλευρά του ο δήμαρχος Νίκος Καλαντζής, δήλωσε ικανοποιημένος από τη φιλική συνάντηση που είχε με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Στη Φιλιππιάδα για Πάσχα ο Δ. Τζανακόπουλος, 5.0 out of 5 based on 1 rating