Ενάμισι -και παραπάνω- μήνα επιμένει να είναι κομμένος στα δύο ο δρόμος που οδηγεί στον συνοικισμό Ζερβό και που περνάει μέσα από τον οικισμό των Παπαδατών Άγιοι Απόστολοι, με αποτέλεσμα να μη μπορούν οι κάτοικοι της περιοχής να κάνουν τις αγροτικές και κτηνοτροφικές τους εργασίες. Η κατάσταση ήταν θλιβερή τις ημέρες του Πάσχα, όταν οι ξενιτεμένοι που ήρθαν στον τόπο τους για λίγες μέρες, ήθελαν να περάσουν από τον συγκεκριμένο δρόμο για να δουν τους δικούς τους και διαπίστωναν ότι η διέλευση των αυτοκινήτων τους ήταν από επικίνδυνη έως αδύνατη και ο κίνδυνος να σπάσουν τα αυτοκίνητά τους ορατός.

Οι αιτιάσεις προς τον πρόεδρο της κοινότητας και τον αντιδήμαρχο Ζηρού δεν έφεραν αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι κάτοικος των Παπαδατών ενημέρωσε και τους δύο τοπικούς πολιτικούς παράγοντες. Στην προτροπή του δε μπουλντόζα να ισοπεδώσει προσωρινά το δρόμο, υπήρξε η υπόσχεση ότι ο αντιδήμαρχος επρόκειτο σύντομα να αναθέσει την εργασία και να αποκαταστήσει τη βατότητα του δρόμου.

Οι ενστάσεις των αποκλεισμένων συμπολιτών πολλές. Πολλοί μάλιστα λένε ότι πολιτικοί παράγοντες του τόπου «εκδικούνται» τους πολίτες και στηρίζουν εκεί τον λόγο που δεν ικανοποιούν το αίτημά τους.

Και φυσικά κάνουν έκκληση στον δήμαρχο Ζηρού να αποκαταστήσει τη βατότητα του δρόμου, έστω και προσωρινά. Απαιτείται, λένε, μία μπουλντόζα και πολύ λίγα χρήματα. Μέχρις ότου γίνει η οριστική αποκατάσταση του δρόμου, για την οποία απαιτούνται παρεμβάσεις μέσα από σχετική μελέτη.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)