Σχετικά με τα προβλήματα ύδρευσης που συζητήθηκαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, ο δήμαρχος είχε δώσει ήδη απάντηση στο περιοδικό «Εν Νικολιτσίω». Τόνισε για άλλη μία φορά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δίκτυο ύδρευσης αλλά και τις κινήσεις της δημοτικής αρχής για την επίλυση τους.

«Κληρονομήσαμε ένα παλαιό δίκτυο στο μεγαλύτερο τμήμα του «Καλλικρατικού» Δήμου Ζηρού, με προβληματική λειτουργία. Όλοι γνωρίζουμε ότι το νερό είναι πλούτος και πηγή ζωής. Ο Δήμος μας έχει υποχρέωση να το παρέχει στην καλύτερη δυνατή ποιότητα. Θα υπάρχει έλεγχος σε μηνιαία βάση από πιστοποιημένα εργαστήρια και οι εκθέσεις τους θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του δήμου, για να γνωρίζουμε όλοι τι νερό πίνουμε εμείς και τα παιδιά μας.

Ξεκινούν επίσης τακτικές προγραμματισμένες εργασίες καθαρισμού των δεξαμενών ύδατος του δήμου και ήδη εκπονούνται μελέτες για αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου δικτύου ύδρευσης. Αποτελεί δέσμευσή μου ότι το νερό που θα φτάνει στα σπίτια μας θα είναι ποιοτικά το καλύτερο δυνατό.»

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)