Ανοιξιάτικη αύρα επικρατεί και στην πόλη μας εδώ και αρκετές μέρες. Τα πλατάνια φυσικά έβγαλαν φύλλωμα, οι κουτσουπιές βουτήχτηκαν στο βαθύ φούξια μα στολίστηκαν και τα παρτέρια του δήμου. Επιτέλους, ο δήμος φρόντισε για λίγα εποχικά λουλουδάκια στις εισόδους της πόλης και την κεντρική πλατεία με το Δημαρχείο. Σε περισσότερα σημεία θα ήταν ακόμα καλύτερα αλλά ας όψονται οι καιροί των δανεικών. Αν και οι υπόλοιπες πλατείες με τα ευρυχώρια καθαριστούν από τα χορτάρια και τη σαβούρα, περιποιημένες θα δείχνουν έστω και χωρίς το χρώμα των εποχικών λουλουδιών. Έχουμε ακόμα ευτυχώς αρκετά φυσικά στοιχεία να δίνουν χρώμα και άρωμα υπαίθρου στους ανοιχτούς χώρους.

Όσο για τα παρτέρια που φυτεύτηκαν με μέριμνα του δήμου, είναι πραγματικά πολύ επιμελημένα. Τα λουλούδια δεν φυτεύτηκαν όπως να ΄ναι απλά για να φυτευτούν. Είναι εμφανής η αντίληψη της αρχιτεκτονικής τοπίου και μπράβο σε όποιον ανέλαβε τη δουλειά.

Ψηφίζω ως το καλύτερο παρτέρι αυτό της πλατείας μπροστά από το φαρμακείο Ιατρού. Δώρα να το προσέχεις! Σου ‘στείλαν λουλούδια αν κατάλαβες…

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)