Το παρακάτω σχόλιο αποτελεί διόρθωση για μία λάθος πληροφορία που έχει να κάνει με την αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Φλιππιάδας.

Σε ρεπορτάζ που δημοσίευσε η εφημερίδα σχετικά με την ενημερωτική δράση που διοργάνωσε το 2ο Γυμνάσιο και ο Σύλλογος Γονέων με θέμα την ενδοσχολική βία αναφέρεται το εξής: «Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Γυμνασίου…, η οποία δημιουργήθηκε από το Σύλλογο Γονέων».

Εδώ λοιπόν να διορθώσουμε και να πούμε πως η αίθουσα εκδηλώσεων δεν είναι αποκλειστικά του 2ου Γυμνασίου αλλά του συγκροτήματος του Γυμνασίου, δηλαδή ανήκει στο 1ο και στο 2ο Γυμνάσιο. Δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της σχολικής επιτροπής του ενιαίου συγκροτήματος Γυμνασίου και με τη βοήθεια του τότε δήμου Φιλιππιάδας.

Ο Σύλλογος βέβαια έχει κάνει κάποιες παρεμβάσεις ως προς τη διακοσμητική διαμόρφωση και την προσφορά ηχείων που εξυπηρετούν τις ανάγκες των εκδηλώσεων.

Το γεγονός βέβαια είναι πως η αίθουσα εκδηλώσεων είναι η μοναδική στην περιοχή. Δυστυχώς κανένα άλλο σχολείο δεν διαθέτει αίθουσα διεξαγωγής εκδηλώσεων με αποτέλεσμα σε εθνικές εορτές και δράσεις να χρησιμοποιούνται οι διάδρομοι οι αίθουσες που δεν καλύπτουν τις ανάλογες ανάγκες.

Η αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου& 2ου Γυμνασίου θα πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα για όλα τα σχολεία του δήμου και να προβούν τόσο σχολικές επιτροπές όσο και ο δήμος, βάση των δυνατοτήτων που υπάρχουν και να μπορέσουν να δημιουργηθούν σε κάθε σχολείο οι αίθουσες εκδηλώσεων.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)