Συνεχίζονται οι συναντήσεις του αντιδημάρχου αρμόδιου πολιτιστικών κ. Γκάρτζιο με σταθμό αυτή τη φορά το Θεσπρωτικό.

Η ενημέρωση δεν διέφερε από αυτή που έγινε στη αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δημαρχείου . Ο αντιδήμαρχος ζήτησε την ενημέρωσή του σχετικά με τα σχέδια των συλλόγων με σκοπό τη δημιουργία του προγράμματος που θα ετοιμαστεί, τόνισε για ακόμη μία φορά την βαρύτητα που δίνει στην συνεργασία δήμου συλλόγων και συλλόγων μεταξύ τους αλλά και την δυσκολία που υπάρχει ως προς την οικονομική βοήθεια, δηλώνοντας όμως το δήμο αρωγό στις προσπάθειες με όποιο δυνατό τρόπο.

Επίσης έγινε αναφορά στα δικαιολογητικά που χρειάζονται οι σάλαγοι για την  χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης, τα οποία κρίθηκαν από τους παραβρισκόμενους  ιδιαίτερα αυστηρά και υπερίσχυσε η άποψη ότι είναι προτιμότερο να εστιάσει ο Δήμος στην υλικοτεχνική υποστήριξη των εκδηλώσεων, που ούτως ή άλλως είναι ένα σημαντικό έξοδο για τους συλλόγους.

Στο τέλος της συνάντησης συμφωνήθηκε μέσα στον Μάιο που θα έχουν οριστικοποιηθεί οι ημερομηνίες και το περιεχόμενο των εκδηλώσεων, να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση για τον τελικό προγραμματισμό.

Πέραν των αντιδημάρχων κ. Γκάρτζιο και κ. Ρεμπή την πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ  Ξώνα στην συνάντηση παραβρέθηκε η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Οργανισμός Δ.Δ. Δήμου Ζηρού» κα Αναστασία Καραπάνου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Πάντος, ο γνωστός δημοτικός τραγουδιστής κ. Ιωαννίδης, εκπροσωπώντας τον Πολιτιστικό –Περιβαλλοντικό σύλλογο Μελιανιτών κ.α.

Φαίνεται πως οι ετοιμασίες εξελίσσονται σε γοργούς ρυθμούς και μέσα στο Μάιο θα έχουμε το πρώτο πλάνο για το καλοκαίρι και τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσουν οι σύλλογοι του δήμου.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)