Ο πανικός ποτέ δεν είναι καλός σύμβουλος. Αυτό μάλλον δεν το ξέρουν εκείνοι των οποίων η ενημέρωση προέρχεται όνο από τις τηλεοράσεις και ακούνε μόνο εκείνους που ενσπείρουν το φόβο της οικονομικής κατάρρευσης. Γι’ αυτό και έχουν πάρει την απόφαση να αποσύρουν τα χρήματά τους από τις τράπεζες και επειδή δεν μπορούν να φτιάξουν of sore εταιρίες γιατί δεν τους επαρκούν τα χρήματα, τα κρύβουν στα μαξιλάρια τους, ή στα κρεβάτια τους, ή σε κάνα μέρος που –υποτίθεται- δύσκολα το βρίσκουν άλλοι.

Δεν είναι όμως αρκετό αυτό, αφού αυτοί που «απαλλοτριώνουν» τα χρήματα –πολλές φορές και τα τιμαλφή- είναι αρκούντως ενημερωμένοι και μπορούν εύκολα να τα πάρουν. Τον τελευταίο καιρό το αστυνομικό δελτίο έχει εμπλουτιστεί με ανάλογες «δράσεις», ενώ από αστυνομικές πηγές δίδονται οδηγίες για την προστασία των κρυμμένων χρημάτων. Τέτοια περιστατικά είχαμε και σε χωριά του νομού μας –κυρίως τις ημέρες του Πάσχα-, ενώ σε κοντινό χωριό τα κρούσματα είναι πολλά και αρκετά εξ αυτών δεν φτάνουν στην αστυνομία, αφού προτιμούν οι παθόντες να «το πίνουν με το ζουμί» τους.

Τι άλλο να πούμε από του να γίνουν πιο προσεκτικοί αυτοί που έχουν στην άκρη «για λόγους ανωτέρας βίας» κάποια –λίγα- χρήματα. Και προ πάντων να μη δίνουν βάση στον φόβο που προσπαθούν να ενσπείρουν οι επιτήδειοι, ότι όπου να ‘ναι η χώρας μας θα χρεοκοπήσει. Γιατί εκτός από τους κλέφτες, παραμονεύουν και εκείνοι οι οποίοι υπόσχονται αύξησης των χρημάτων αν αυτά τοποθετηθούν σε τράπεζες του εξωτερικού και φυσικά γίνονται άφαντοι μαζί με τα χρήματα και τις …υποσχέσεις τους.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)