Πολλά είναι τα μικρά παιδιά που παίζουν στις παιδικές χαρές σε όλα τα διαμερίσματα του δήμου Ζηρού, με τα περισσότερα να παίζουν στις παιδικές χαράς της Φιλιππιάδας. Πλην όμως οι παιδικές χαράς δεν βρίσκονται στα καλύτερα τους, αφού τα περισσότερα παιδικά παιχνίδια είναι προβληματικά, όπως αναφέρουν στη στήλη μανάδες που βρίσκονται σ’ αυτές κάθε μέρα, προστατεύοντας τα μικρά παιδιά τους. Αλλά και στον τάπητα που είναι στρωμένος, έχουν δημιουργηθεί «μπαλώματα» και σε πολλά σημεία του έχει …εξαφανιστεί.

Δεν είμαστε βέβαιοι ότι τα προβλήματα που παρουσιάζουν οι παιδικές χαρές έχουν πέσει στην αντίληψη της δημοτικής αρχής. Το βέβαιο όμως είναι ότι ειδικά τις απογευματινές ώρες, τις παιδικές χαρές επισκέπτονται πολλά παιδάκια, για τα οποία οι γονείς τους λένε ότι κινδυνεύει ακόμα και η σωματική τους ακεραιότητα.

Φυσικά ο δήμος θα πρέπει να ρίξει μια ματιά στις παιδικές χαρές και να αντιμετωπίσει τα όποια προβλήματά τους. Για μικρά παιδιά πρόκειται άλλωστε. Και δεν πρέπει να συμβεί το απευκταίο, για να διορθωθούν οι όποιες αδυναμίες. Καλά είναι να προληφθούν.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)