Αθόρυβα μεν παραγωγικά δε κινείται η δημοτική σύμβουλος Αναστασία Καραπάνου, η οποία από το πόστο το οποίο έχει αναλάβει, παρουσίασε κιόλας θετικό έργο. Η Αναστασία Καραπάνου που είναι πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ήταν παρούσα στην ωραία εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Θεσπρωτικό, όπου μάλιστα μίλησε για το τέλος της σχολικής χρονιάς του παιδικού Σταθμού και ευχαρίστησε όλους όσους παρείχαν τις υπηρεσίες τους μικρές ή μεγάλες για το καλό του σχολείου.

Και δεν είναι μόνο αυτή η προσφορά της Αναστασίας Καραπάνου, αφού συνεχώς ασχολείται με το αντικείμενο το οποίο της έχει ανατεθεί από τον δήμαρχο, καθώς είναι και δημοτικός σύμβουλος του δήμου. Η ακούραστη προσφορά της έχει ήδη αναγνωριστεί από τους παροικούντες στον δήμο και την προσχολική εκπαίδευση, η ίδια δε έχει αποσπάσει φραστικούς επαίνους για την προσφορά της.

Για τους γνώστες του αντικειμένου η Αναστασία Καραπάνου είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τη θέση αυτή και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι η αθόρυβη προσφορά της θα βρει ακόμα μεγαλύτερη αναγνώριση με την πάροδο του χρόνου, αφού απαιτήθηκε κάποιος χρόνος για ενημέρωσή της πάνω στο αντικείμενο. Και κανείς δεν ξεχνάει ότι η ανάληψη των συγκεκριμένων καθηκόντων από την Αναστασία Καραπάνου, έγινε πολύ πιο αργά από την επικράτηση του συνδυασμού της στις εκλογές.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)