Αποφασίστηκε ο χώρος διεξαγωγής των παζαριών Φιλιππιάδας και Θεσπρωτικού μετά από τις προτάσεις των προέδρων των κοινοτήτων αλλά και της υπηρεσίας ποιότητας ζωής του δήμου.

Έτσι λοιπόν στο Θεσπρωτικό το παζάρι θα διεξαχθεί στην Κεντρική Οδό Θεσπρωτικού και στη Φιλιππιάδα στον διαμορφωμένο χώρο στη Γέφυρα Καλογήρου.

Μένει τώρα να συνταχθεί η κανονιστική πράξη από την υπηρεσία ποιότητας ζωής του δήμου, που θα αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή, την ασφάλεια και την υγιεινή που προβλέπεται.

Πριν γίνει ερώτηση για τη διοργάνωση του παζαριού στο στρατόπεδο, όπως κάθε φορά, ο δήμαρχος πρόλαβε και είπε πως η σκέψη αυτή δεν μπορεί να υλοποιηθεί, καθώς το στρατόπεδο δεν έχει περάσει ακόμη στα δικαιώματα του δήμου, παρά τα αιτήματα που έχουν σταλεί.

Να σημειώσουμε πως φέτος το παζάρι θα διοργανωθεί από το δήμο και όχι από την Ανώνυμη Εταιρεία του δήμου, όπως γινόταν, χωρίς ωστόσο να υπάρχει η νομική δικαιοδοσία.

Τώρα κατά πόσο ικανοποιεί ο χώρος διεξαγωγής στη Γέφυρα Καλογήρου; Μάλλον κανέναν! Είναι αυτονόητο πως ο χώρος αυτός δεν ενδείκνυται, κυρίως από άποψη ασφάλειας.

Ο δήμαρχος βέβαια είπε πως θα γίνει ό,τι είναι δυνατό, σε συνεργασία με την αστυνομία και την πυροσβεστική, αλλά και ότι έχει να κάνει με την υγιεινή του χώρου.

Πάντως από την αρχή της διεξαγωγής του πανηγυριού, ο χώρος αυτός ήταν λάθος… Δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά όλοι οι κάτοικοι. Τα μειονεκτήματα τα έχουμε αναφέρει πάμπολλες φορές, όσο όμως δεν υπάρχει κάποιος εναλλακτικός χώρος, δεν υπάρχει λύση.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)