• Συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 26, 23 και 39 ετών, ως προσωρινά υπεύθυνοι λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέριες – μπαρ), για ηχορύπανση.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους ανωτέρω, καθώς όπως διαπιστώθηκε σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, παραβίαζαν τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου ενώ επιπρόσθετα δεν κατείχαν άδεια μουσικών οργάνων. Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων αναζητούνται. 

 

• Εξιχνιάστηκε κλοπή  με τη μέθοδο της απασχόλησης, σε χωριό του Δήμου Ζίτσας. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονου ημεδαπού  Ρομά.

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 36χρονος ημεδαπός Ρομά, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή ενώ η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και άλλους δύο συνεργούς του.

Ειδικότερα, προχθές το μεσημέρι, ο 36χρονος αφαίρεσε με τη μέθοδο της απασχόλησης, από αποθήκη σπιτιού ηλικιωμένου ημεδαπού,  μεγάλο χρηματικό ποσό.

 

• Στο 6ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κακαβιάς, περιοχή Άγιος Ιωάννης Ιωαννίνων, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 47χρονη ημεδαπή  συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονος ημεδαπός.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ο 58χρονος και ελαφριά η 47χρονη.

 

• Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός στον Κατσικά Ιωαννίνων, για κλοπή μοτοποδηλάτου. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 35χρονος αφαίρεσε από τα Ιωάννινα ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, ιδιοκτησίας 39χρονου ημεδαπού.

Το κλεμμένο μοτοποδήλατο που βρέθηκε στην κατοχή του 35χρονου κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

 

• Συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός στην Άρτα, για κλοπή. Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας. Ειδικότερα, ο 44χρονος κατηγορείται ότι αφαίρεσε από γκαράζ ιδιοκτησίας 58χρονης ημεδαπής, ανταλλακτικά ποδηλάτου και προσωπικά αντικείμενα.

 

• Δύο συλλήψεις αλλοδαπών για πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στα Κτίσματα Ιωαννίνων και στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας. Αναλυτικά:  * Στα Κτίσματα Ιωαννίνων, συνέλαβαν έναν 33χρονο υπήκοο Αλβανίας, διότι κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, επέδειξε διαβατήριο Αλβανίας, το οποίο έφερε πλαστή σφραγίδα εισόδου  καθώς και πλαστό δελτίο μόνιμης διαμονής ελληνικών αρχών ενώ επιπλέον διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας. * Στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας συνέλαβαν έναν 31χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας ενώ κατά την διάρκεια αστυνομικού ελέγχου επέδειξε πλαστή ελληνική ταυτότητα.

• Συνελήφθησαν στην Πρέβεζα,  σε  διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί  ένας 52χρονος και μία 31χρονη, ως προσωρινά υπεύθυνοι λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέριες – μπαρ), για ηχορύπανση.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους ανωτέρω, καθώς όπως διαπιστώθηκε σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, παραβίαζαν τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου. Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων αναζητούνται.

 

• Εξιχνιάστηκαν υποθέσεις κλοπών γεωργικών μηχανημάτων και εργαλείων καθώς και κλοπές από μηχανήματα έργων, που έγιναν στο Αθαμάνιο και στο Βουλγαρέλι Άρτας. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 32 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων κλοπών, παραβάσεων της Νομοθεσίας περί όπλων και παράνομης εισόδου στη χώρα.  Στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα δύο ομοεθνείς συνεργοί τους, ηλικίας 36 και 39 ετών

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, κλοπές γεωργικών μηχανημάτων και εργαλείων καθώς και κλοπές από μηχανήματα έργων, που έγιναν στο Αθαμάνιο και στο Βουλγαρέλι Άρτας. 

Για τις παραπάνω υποθέσεις συνελήφθησαν στο Αθαμάνιο Άρτας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 32 και 33 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, παραβάσεων την Νομοθεσίας περί όπλων και  παράνομης εισόδου στη χώρα.

Επίσης, η σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνει και δύο ομοεθνείς συνεργούς τους, ηλικίας 36 και 39 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως το πεδίο δράσης των δραστών.

 

Σύλληψη 40χρονου αλλοδαπού, υπήκοος Συρίας στην Ηγουμενίτσα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παραβίαση όρων διαμονής.

Μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στον 40χρονο, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 2,7 γραμμαρίων ενώ επιπλέον διαπιστώθηκε ότι είχε παραβιάσει τους όρους διαμονής στην χώρα.

 

• Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ακόμη ημεδαπού, ο οποίος εμπλέκεται σε τρεις κλοπές από γραφεία αγροτικών συνεταιρισμών στην Πρέβεζα. Είχε ήδη ταυτοποιηθεί την 03-04-2015  ως δράστης ένας 15χρονος ημεδαπός Ρομά.

Σε συνέχεια του από 03-04-2015 Δελτίου Τύπου σχετικά με την εξιχνίαση κλοπών από γραφεία αγροτικών συνεταιρισμών στην Πρέβεζα και την ταυτοποίηση ενός 15χρονου ημεδαπού Ρομά ως δράστη, ανακοινώνεται ότι συνεχιζόμενης της αστυνομικής έρευνας από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας,  ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του συνεργού του.

Πρόκειται για έναν 17χρονο ημεδαπό Ρομά, ο οποίος από κοινού με τον 15χρονο, νυκτερινές ώρες της 18/19-05-2014, αφού διέρρηξαν τρία γραφεία αγροτικών συνεταιρισμών  στην Πρέβεζα, αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των -180- ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

 

• Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 45χρονου ημεδαπού για κλοπή.  Στην Πρέβεζα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., πραγματοποίησαν  έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 45χρονος, όπου διαπιστώθηκε να έχει τοποθετήσει πινακίδες κυκλοφορίας άλλου αυτοκινήτου, για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή την 28-12-2013 στο Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων Κοζάνης.

 

• Συνελήφθη 32χρονος, υπήκοος Αλβανίας στο Καλπάκι Ιωαννίνων, για παράνομη διακίνηση δύο αλλοδαπών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 32χρονος, διαπιστώθηκε να μεταφέρει δύο ομοεθνείς του, ηλικίας 28 και 26 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα.

 

• Σύλληψη 29χρονης ημεδαπής στην Πρέβεζα για καταδικαστική απόφαση.

Συγκεκριμένα, προέκυψε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής 200 ευρώ, για παράβαση της Νομοθεσίας «περί επιταγών».

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)