Διαβάσαμε (και στην εφημερίδα μας) ότι περιφερειακοί σύμβουλοι από τον συνδυασμό της μείζονος αντιπολίτευσης «Ήπειρος Ανατροπής», επισκέπτονται περιοχές όπου τους δίνεται η ευκαιρία να συζητήσουν με τους εκεί αρμόδιους, κυρίως τους δημάρχους, τα προβλήματα που απασχολούν τις περιοχές που επισκέπτονται και για την επίλυση των οποίων εκφράζουν τη δική τους θέση.

Πλην όμως οι επισκέψεις των περιφερειακών συμβούλων γίνονται μόνο στα Γιάννενα και όχι στους άλλους νομούς της Ηπείρου, επισκέψεις οι οποίες γίνονται μόνο από περιφερειακούς συμβούλους των Ιωαννίνων του εν λόγω συνδυασμού.

Καιρός είναι να δραστηριοποιηθούν και οι περιφερειακοί σύμβουλοι των άλλων νομών και οι επισκέψεις τους να σηματοδοτήσουν την παρουσία του συνδυασμού και τις προτάσεις του για τα προβλήματα που απασχολούν τον κάθε νομό. Τώρα ειδικά που –απ’ ότι μαθαίνουμε- η Όλγα Γεροβασίλη πρόκειται να εγκαταλείψει την αρχηγία του συνδυασμού λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων σε κυβερνητικό επίπεδο και να αναζητηθεί από τον συνδυασμό ο επικεφαλής του, καλόν είναι να δώσει σημάδια ύπαρξης σε όλους τους νομούς της Ηπείρου.

Μόνο με τον τρόπο αυτόν μπορεί να βοηθηθεί ο τόπος και να επιλυθούν κάποια από τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα χωριά κυρίως, αλλά και οι πρωτεύουσες των νομών.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Ήπειρος Ανατροπής», εκλεγμένοι ή μη, ας σκεφθούν σοβαρά την δραστηριοποίησή τους.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)