Ο Ηλίας Νάτσιας του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων πρώτευσε στον 1ο αγώνα ορεινού τρεξίματος 10 χλμ. που διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Πολυστάφυλο Πρέβεζας. Τεράστια επιτυχία γνώρισε ο 1ος αγώνας ορεινού τρεξίματος 10 χλμ. που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Αυγούστου στο Πολυστάφυλο Πρέβεζας, στο πλαίσιο παράλληλων εκδηλώσεων του 7ου RIVER PARTY στον ποταμό Αχέροντα, το οποίο (όπως και ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας), αναβλήθηκε λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών.
Στον εν λόγω αγώνα πήραν συνολικά μέρος πάνω από 100 αθλητές οι οποίοι δήλωσαν κατενθουσιασμένοι τόσο από τον άρτιο τρόπο διοργάνωσης, όσο και από την υπέροχη διαδρομή σε μία περιοχή υψηλού φυσικού κάλους με δάση, όμορφα γεφύρια και τον μυθικό ποταμό Αχέροντα.
Στην κατηγορία των ανδρών πρώτευσε ο αθλητής του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων Νάτσιας Ηλίας με χρόνο 43,34’’, ενώ πρώτη αθλήτρια τερμάτισε η Σαπίου Βηθλεέμ από τον Σύλλογο Αθηνοδώρος ΑΙΓΙΕΥΣ με χρόνο 48,49’’.
Τις απονομές έκαναν: Ο Δήμαρχος Ζηρού Νικόλαος Καλαντζής, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Πολυσταφυλιτών Χρήστος Μπακόλας, ο πρόεδρος του Τοπικού Συλλόγου Πολυσταφυλιτών Ευθύμιος Θάνος, η πρόεδρος του Συλλόγου Πολυσταφυλιτών της Αθήνας Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο συντονιστής και «ψυχή» της διοργάνωσης Κωνσταντίνος Καρζής, οι δύο εθελοντές γιατροί του αγώνα Λεωνίδας Χρήστου και Ιωάννης Λιόντος, τα μέλη της γραμματείας Παναγιώτης Καρζής και Αλέξανδρος Μπακόλας και εκπρόσωποι της ομάδας Ερυθρού Σταυρού Ιωαννίνων.
Μετά το τέλος των απονομών ακολούθησε pasta party στην Πλατεία του χωριού.
Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυσταφυλιτών, ευχαριστούν θερμά όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα, όσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην επιτυχία του και βέβαια τον Δήμο Ζηρού που συνέβαλε στην επιτυχία της εκδήλωσης.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)