Στα μαθηματικά και τη φυσική, τα μαθήματα που έγιναν το «Βατερλώ» των συνυποψήφιων της, η ίδια αρίστευσε

Πρώτη στην Ιατρική Ιωαννίνων και δεύτερη πανελλαδικά, με 19.776 μόρια, η Κωνσταντίνα Σαραντάρη νιώθει ικανοποίηση και χαρά για την επιτυχία της. Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, είπε ότι νιώθει δικαιωμένη για τους κόπους της. Όπως λέει, από μικρό παιδί αγαπούσε το διάβασμα και στην 1η Λυκείου έβαλε τον πήχη ψηλά και αποφάσισε πως θέλει να γίνει γιατρός. Η Κωνσταντίνα ζει στο χωριό Καμπή Άρτας και πήγαινε στο Λύκειο της Φιλιππιάδας. Έχει δύο μικρότερα αδέλφια, ο πατέρας της έχει το καφενείο του χωριού και η μητέρα της εργάζεται σε εργοστάσιο.

«Διάβαζα πολύ από μικρή, όχι μόνο στο Λύκειο. Φέτος πολύ περισσότερο. Σχολείο, σπίτι, διάβασμα. Αυτή ήταν η μέρα μου. Μετά τα Χριστούγεννα κοιμόμουν στις 3.00 τα ξημερώματα», λέει και προσθέτει πως το πρόγραμμα της ήταν πολύ κουραστικό.

Στα μαθηματικά και τη φυσική, τα μαθήματα που έγιναν το «Βατερλώ» των συνυποψήφιων της, η ίδια αρίστευσε -πήρε 20. Η επιτυχία της Κωνσταντίνας, γέμισε χαρά την οικογένεια της, που βλέπει να ανταμείβονται οι κόποι της.

Σημ.: Να σημειωθεί ότι η «φωνή» ήταν η πρώτη εφημερίδα που δημοσίευσε συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σαραντάρη, την οποία παραχώρησε στην συνεργάτιδά μας Ντόρα Βλάρα. Η επιδίωξη της Κατερίνας ήταν να μπει στη στρατιωτική ιατρική, αλλά δεν τα κατάφερε γιατί στα αγωνίσματα που έδωσε δεν τα πήγε και τόσο καλά. Η επιτυχία της όμως στην ιατρική σχολή του πανεπιστημίου Ιωαννίνων και η πανελλαδική πρωτιά της, δίνει ιδιαίτερη χαρά στην ίδια, στους γονείς της και τους καθηγητές του Λυκείου Φιλιππιάδας, απ’ όπου απεφοίτησε η Κατερίνα

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)