Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα ο Βουλευτής του νομού Κώστας Μπάρκας προέβει στην παρακάτω δήλωση:

«Συντρόφισσες και σύντροφοι, φίλες και φίλοι, Πρεβεζάνες και Πρεβεζάνοι, είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά σήμερα, μετά από μια δύσκολη εκλογική μάχη και στο Νομό της Πρέβεζας. Ο Νομός της Πρέβεζας έδωσε την ένταση και καταφέραμε σε μια δύσκολη εκλογική μάχη, να είμαστε πρώτη δύναμη. Η χώρα αύριο θα έχει Κυβέρνηση. Έχει Κυβέρνηση αριστερή, έχει Κυβέρνηση προοδευτική, έχει Κυβέρνηση δημοκρατική, έχει Κυβέρνηση που θα διεκδικεί για το λαό. Διεκδικεί για το λαό και δίνει στο λαό. Γιατί η εξουσία πηγάζει από το λαό και επιστρέφει στο λαό.

Μία εκλογική μάχη, η οποία μας τραυμάτισε όλους. Μία δύσκολη μάχη, η οποία ήταν δύσκολη για πολλούς. Παρ΄ όλα αυτά καταφέραμε γρήγορα να ξεπεράσουμε τις όποιες πληγές και να κερδίσουμε. Να εκλέξουμε για τρίτη συνεχόμενη εκλογική μάχη αριστερό βουλευτή στην Πρέβεζα» και πρόσθεσε:

«Είναι δεδομένο ότι θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε για τον πρεβεζάνικο λαό. Είναι δεδομένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται δίπλα στο μικρομεσαίο Πρεβεζάνο, δίπλα στον αγρότη Πρεβεζάνο, δίπλα στον εργαζόμενο Πρεβεζάνο, άνεργο, θα διεκδικεί και θα παλεύει γι’ αυτόν.

Ο στόχος μας πάντα ήταν, είναι και θα είναι να διεκδικήσει ο Νομός Πρέβεζας με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει, να αναπτυχθεί και να δείξει μία άλλη λογική, μια λογική ανάπτυξης για τον άνθρωπο, μία λογική που βοηθά το συνάνθρωπό μας, είναι δίπλα στο συνάνθρωπό μας.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους συντρόφους και τις συντρόφισσες της Νομαρχιακής Επιτροπής, όλους τους συντρόφους και τις συντρόφισσες της συντονιστικής επιτροπής, όλες τις συντρόφισσες και τους συντρόφους της εκλογικής επιτροπής.

Όλους και όλες οι οποίοι στάθηκαν δίπλα μας, μας βοήθησαν, διεκδίκησαν για εμάς. Και επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σπύρο Βελέντζα, το Βαγγέλη Τζάκο, τη Δήμητρα Καστάνη, οι οποίοι ομόρφυναν και δυνάμωσαν το ψηφοδέλτιο στην Πρέβεζα. Δώσαμε έναν αγώνα συντροφικό, αλληλέγγυο, όπου όλοι μαζί διεκδικήσαμε και κερδίσαμε να εκλέξουμε και πάλι αριστερό βουλευτή στο Νομό Πρέβεζας. Ο αγώνας τώρα αρχίζει για την Κυβέρνηση της Αριστεράς και την Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα».

 

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)