Με τον παραπάνω τίτλο επανέρχεται ο Γιατρός Γεώργιος Σκανδαλιάρης για ένα θέμα το οποίο χρονίζει στην περιοχή του και αφορά όλους τους κατοίκους που διαμένουν εκεί. Πρόκειται για τον δρόμο που συνδέει τις κατοικίες των ανθρώπων και για τον οποίον η «Φωνή» είχε κάνει σχόλιο σε προηγούμενο φύλλο. Ο δήμος έστρωσε με άσφαλτο τμήμα του δρόμου και το υπόλοιπο τμήμα έμεινε άφτιαχτο για να δείχνει την ανετοιμότητα του δήμου σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Γράφει ο επιστολογράφος μας, στον οποίον οφείλονται και οι φωτογραφίες τις οποίες δημοσιεύουμε:

«Καταγγέλλω τον Δήμαρχο Φιλιππιάδας Νικόλαο Καλαντζή και συνεργάτες του, οι οποίοι οχτώ (8) μήνες μας ταλαιπωρούν και μας κοροϊδεύουν μη δίνοντας καμίας λύση στα προβλήματά μας που αυτοί δημιούργησαν και συντηρούν. Αυτός είναι ο δρόμος πρόσβασης στην κατοικία μας.

Αυτοί είναι οι δρόμοι με τους οποίους ζήσαμε και ζούμε από οχτώ (8) μήνες.

Τα ανεγκέφαλα αυτά άτομα κλείνοντας το δρόμο προς το σπίτι μας, δεν σκέφτηκαν ότι αν παθαίναμε κάποιο επείγον πρόβλημα υγείας, ούτε το ασθενοφόρο δεν θα είχε πρόσβαση να έρθει αφού είχαν κλείσει το δρόμο. Δεν έδειξαν κανένα σεβασμό στο πρόσωπό μας.

Ζητάμε άμεση λύση των προβλημάτων μας και μία δημόσια συγνώμη.

Σκανδαλιάρης Γεώργιος

Διευθυντής ΕΣΥ

Παθολόγος

Γ.Ν. Άρτας»

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)