Τριήμερο φωτογραφίας από την Κα.Δρώ στις 27-29 Νοεμβρίου 2015, στο ξενοδοχείο ILIANA στη Φιλιππιάδα. Η Φωτογραφική Ομάδα Φιλιππιάδας Κα.Δρώ διοργανώνει τριήμερο workshop φωτογραφίας με τίτλο : Visual Diary – Προσωπικό ημερολόγιο / Personal Narratives – Προσωπικές Αφηγήσεις ,με την καταξιωμένη φωτογράφο Ελένη Μουζακίτη.

Σε αυτό το σεμινάριο – εργαστήριο θα αναλυθεί μια σημαντική τάση της σύγχρονης φωτογραφικής καλλιτεχνικής παραγωγής που εστιάζει σε αυτό που θα ονομάζαμε αυτοβιογραφία, προσωπικό βίωμα, προσωπικό (οπτικό) ημερολόγιο (visual diary), ιδιωτικές στιγμές. Οι συμμετέχοντες θα εξασκηθούν να βλέπουν γύρω τους και να αφηγούνται με φωτογραφικό τρόπο αυτά που τους απασχολούν. Θα συζητηθούν πρακτικά και τεχνικά θέματα (θέματα φωτισμού, συνθηκών χαμηλού φωτισμού, γωνιών λήψης), θέματα σύνθεσης, καθώς και ζητήματα σχέσης μορφής – περιεχομένου.

Στο σεμινάριο – εργαστήριο θα γινει παρουσίαση της θεματικής και των φωτογράφων – καλλιτεχνών, των οποίων το έργο έχει απασχολήσει η συγκεκριμένη θεματική. Θα δειχθεί και θα συζητηθεί ένα μεγάλο δείγμα της δουλειάς του κάθε δημιουργού μέσω φωτογραφιών και μικρών βίντεο

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)