Διώχτηκαν από την υπηρεσία τους στη βουλή υπάλληλοι γιατί προσλήφθηκαν σ’ αυτήν χωρίς να έχουν τα απαραίτητα προσόντα, αφού δεν είχαν καν απολυτήριο λυκείου, που ήταν απαραίτητο γα την πρόσληψή τους. Φυσικά η αποκάλυψη της λαθραίας πρόσληψή τους και το διώξιμό τους, θα δώσει την ευκαιρία στην αντιπολίτευση να διαρρήξει τα ιμάτιά της, ότι διώχνονται υπάλληλοι που υπηρέτησαν σ’ αυτή τη θέση επί σειρά ετών.

Και φυσικά δεν θα αναρωτηθεί η αντιπολίτευση πως μπήκαν αυτοί οι άνθρωποι και υπηρέτησαν στις θέσεις αυτές, ούτε φυσικά η αποπομπή τους θα γίνει είδηση στα κανάλια. Η κοινή γνώμη φυσικά ξέρει πολύ καλά ότι οι υπάλληλοι αυτοί δεν κατέλαβαν από μόνοι τους τις θέσεις αυτές. Κάποιος τους έβαλε, κάποιος τους είπε να πλαστογραφήσουν τα πτυχία τους και τα ενδεικτικά τους, κάποιος τους διεμήνυσε ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε.

Αυτούς είναι που πρέπει να αποκαλύψει η κυβέρνηση για να ικανοποιήσει την κοινή γνώμη, για να ικανοποιήσει τους ανθρώπους που δεν έχουν μπάρμπα στην κορώνη για να διοριστούν κι αυτοί. Και φυσικά να παίρνουν τους μισθούς χωρίς να πατάνε στη δουλειά τους, όπως συνήθως γίνεται.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)