Οι ανακοινώσεις από τον αντιπεριφερειάρχη Άρτας Βασίλη Ψαθά και τον δήμαρχο Νικολάου Σκουφά Άρτας Ευστάθιο Γιαννούλη κατέδειξαν ότι η χρηματοδότηση ενός έργου με το ποσό του 1.000.000 ευρώ, ήταν η αιτία ενός εσωτερικού πολέμου, με αντιμαχόμενους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού.

Τα χρήματα εγκρίθηκα από το Υπουργείο Υποδομών για τον εγκιβωτισμό του ρέματος Κατσαρέλου, χωρίς να υπολογίζει το υπουργείο ότι θα ξεσπάσει πόλεμος. Χωρίς να θέλουμε να ακυρώσουμε τα όσα ο Βασίλης ψαθάς διαλαμβάνει στην ανακοίνωσή του, θα θέλαμε να ρωτήσουμε αν είναι αποδεκτά τα χρήματα που εισρέουν στο νομό του, ακόμα και αν αυτά τα διεκδίκησε και τα πήρε ο οποιοσδήποτε δήμαρχος. Και αν με τα χρήματα αυτά γίνεται ένα έργο που απασχόλησε επί σειρά ετών την τοπική κοινωνία.

Ο Βασίλης Ψαθάς λέει ότι άλλες ήταν οι προτεραιότητες της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης και ο δήμαρχος Νικολάου Σκουφά καταλογίζει στον αντιπεριφερειάρχη πως αγνοεί τις ανάγκες της περιοχής ευθύνης του, γιατί όπως λέει δεν επισκέφθηκε τον τόπο αυτόν.

Σημασία έχει να υπάρχουν χρήματα. Τώρα αν δίνονται με την παρέμβαση της νομαρχίας ή κάποιου δημάρχου, πολύ λίγο ενδιαφέρει τους αποδέκτες. Ειδικά όταν με τα χρήματα αυτά γίνονται έργα τα οποία οι τοπικές κοινωνίες είχαν άμεση ανάγκη γιατί τους δημιουργούσαν προβλήματα.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)