Γράψαμε σε προηγούμενο σχόλιο ότι πολλά από τα αυτοκίνητα του δήμου Ζηρού, χρησιμοποιούντα για τις προσωπικές ανάγκες των οδηγών τους ή των …παραπάνω απ’ αυτούς και είχαμε γράψει ότι θα πρέπει ο δήμος, οι αρμόδιες υπηρεσίες του εν πάση περιπτώσει, να ελέγξουν αν τα αυτοκίνητα του δήμου κινούνται γα τις ανάγκες του και όταν δεν κινούνται αν είναι παρκαρισμένα στο πάρκινγκ του δήμου.

Μας καταγγέλθηκε όμως ότι δεν είναι μόνο τα αυτοκίνητα του δήμου που κινούνται για προσωπικές εργασίες, αλλά και γειτονικών δήμων και άλλων υπηρεσιών της περιφερειακής ενότητας Πρέβεζας (του νομού δηλαδή), που χρησιμοποιούνται από τους τοπικούς πολιτικούς παράγοντες για προσωπικές τους εξυπηρετήσεις. Μας ελέχθη μάλιστα ότι πολλές υπηρεσίες (ή μόνοι τους οι οδηγοί προέβησαν σ’ αυτό;) έχουν αφαιρέσει από τις πόρτες οδηγού και συνοδηγού το όνομά τους, έτσι ώστε τα αυτοκίνητα να χρησιμοποιούνται πιο εύκολα για προσωπικές εξυπηρετήσεις, (για τα ψώνια της οικογένειας, για τα παιδιά που θα πρέπει να πάνε στο σχολείο είναι οι πιο συνηθισμένες).

Θεωρούμε ότι κάποιοι θα είναι αρμόδιοι για την κίνηση των οχημάτων. Και αυτός ο αρμόδιος θα πρέπει να ξέρει αν τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα κινούνται για το καλό του συνόλου, ή κινούνται για να εξυπηρετήσουν προσωπικές ανάγκες. Ή αν στο τέλος του ωραρίου τα αυτοκίνητα που φέρουν πινακίδες του δημοσίου είναι παρκαρισμένα στον ειδικό χώρο.

 

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)