Μας καταγγέλθηκε από περίοικους ότι στη Ρωμιά το κακό έχει παραγίνει. Οι άνθρωποι, οι περισσότεροι τουλάχιστον, που κατοικούν στην περιοχή, δεν μπορούν να ζήσουν από τη βρώμα και τη δυσωδία που επικρατεί λόγω των περιττωμάτων των κοτοστασίων. Το καλοκαίρι δε γίνεται ακόμα πιο δύσκολη η διαβίωσή τους, γιατί αναπτύσσονται οι μύγες, που κυκλοφορούν σε όλη την περιοχή και μπαίνουν μέσα στα σπίτια.

Η όχληση που επιφέρουν τα περιττώματα των κοτοστασίων της περιοχής, δεν συνάδει ούτε με την καλώς εννοούμενη ανάπτυξη ούτε με το επιχειρηματικό πνεύμα που πρέπει να διέπει τους ιδιοκτήτες των κοτοστασίων. Γιατί θα πρέπει να συνυπάρξουν και οι άνθρωποι που κατοικούν στη Ρωμιά και την ευρύτερη περιοχή, και τα κοτοστάσια στα οποία έχουν επενδύσει οι ιδιοκτήτες τους. Και συνύπαρξη θα πει σεβασμός και στους ανθρώπους που κατοικούν στην περιοχή και στο περιβάλλον. Κάτι που τώρα δεν γίνεται.

Η διεύθυνση υγιεινής ή όποια άλλη υπηρεσία είναι αρμόδια, ακόμα και ο ίδιος ο αντιπεριφερειάρχης, πρέπει να δώσουν ένα τέλος στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Ρωμιάς, επισημαίνοντας στους ιδιοκτήτες των κοτοστασίων ότι δεν μπορεί και δεν πρέπει να θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και την υγεία των κατοίκων με τους οποίους γειτνιάζουν.

Γιατί απ’ ότι μας διεμήνυσαν κάτοικοι της Ρωμιάς, είναι αποφασισμένοι να κλείσουν τους δρόμους, προκειμένου να καταστήσουν το πρόβλημά τους γνωστό. Με μια καλή συνεννόηση μπορεί να αποφευχθεί η οποιαδήποτε αναστάτωση. Κυρίως με την νομιμότητα των ιδιοκτητών των κοτοστασίων.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)