Αντιπροσωπία της ΟΠΟΤΤΕ συναντήθηκε με τον Υπουργό Παιδείας κ. Φίλη και συζήτησε εκτενώς όσα θέματα απασχολούν τους tρίτεκνους με συνεργάτες του.

Ειδικότερα στη συζήτηση παρόντες ήταν από πλευράς ΟΠΟΤΤΕ ο Πρόεδρος Μ. Αχλαδιανάκης, η Γ΄ Αντιπρόεδρος Μ. Τζαβέλλα, ο Ταμίας Β. Δήμος, ο Εκπρόσωπος Τύπου Δ. Κοντός, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αλίμου Ι. Μαριόλης και η Ταμίας του Συλλόγου Φυλής Α. Κοντού και από πλευράς Υπουργείου οι Σύμβουλοι του Υπουργού κ. Δημητρακόπουλος Θέμης και Κορδής Νεκτάριος, ο Προϊστάμενος επαγγελματικής εκπαίδευσης κ. Μουστάκας Γεώργιος, ο διευθυντής β΄ βάθμιας εκπαίδευσης κ. Μποφυλάτος Σταύρος, ο διευθ/τής α΄ βάθμιας εκπαίδευσης κ. Κουφόπουλος Γιάννης.

Αρχικά έγινε μία γενική ενημέρωση για τα προβλήματα παιδείας που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνοι αλλά και το πρόβλημα του δημογραφικού από τον Πρόεδρο της ΟΠΟΤΤΕ και ακολούθησε πιο εμπεριστατωμένη αναφορά από τον Δημήτρη Κοντό σχετικά με την αναγκαιότητα της ενίσχυσης υποδομών και άλλα ζητήματα που αφορούν τη μοριοδότηση των τριτέκνων στις προσλήψεις του υπουργείου. Από το υπουργείο Παιδείας πάντων υπήρξε η υπόσχεση ότι θα ενταχθούν οι τρίτεκνοι σε ειδική κατηγορία και με νομοθετική ρύθμιση θα διευθετηθεί το θέμα καθώς και για τους αναπληρωτές ειδικής αγωγής.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)