Είχαμε γράψει παλιότερα ότι επί τέλους γίνεται ο κόμβος στον εθνικό δρόμο που οδηγεί στην Παντάνασσα και στην Παιδόπολη Ζηρού και μάλιστα είχαμε επαινέσει τις πρωτοβουλίες των ανθρώπων που κινήθηκαν για την κατασκευή του κόμβου.

Πλην όμως ο τρόπος που έγινε (πιθανολογούμε με τα σχέδια κάποιας μελέτης), δεν φαίνεται να εξυπηρετεί τους εποχούμενους. Και δεν πιστεύουμε ότι είναι αυτός ο λόγος που δεν δόθηκε στην κυκλοφορία, παρά το γεγονός ότι μάλλον έχει αποπερατωθεί το έργο.

Με δεδομένο ότι προηγείται μεγάλη στροφή στον εθνικό δρόμο, με δεδομένο ότι ο κόμβος φαίνεται ότι δεν έχει επαφή με τον υπάρχοντα εθνικό δρόμο και τέλος με δεδομένο ότι εύκολα θα γίνουν ατυχήματα στο σημείο του κόμβου, αναρωτιέται κανείς σε τι πρόκειται να εξυπηρετήσει, με βάση τη λογική της κατασκευής του.

Πιστεύουμε ότι υπάρχουν υπηρεσίες στο νομό Άρτας (γιατί στο νομό αυτόν υπάγεται η συγκεκριμένη περιοχή) που θα διαπιστώσουν, αν δεν το διαπίστωσαν ακόμα, ότι ο συγκεκριμένος κόμβος όχι μόνο δεν εξυπηρετεί τους διερχόμενους οδηγούς, αλλά αποτελεί κίνδυνο για ατυχήματα. Και θα πρέπει ή να δουν αν η μελέτη με βάση την οποία έγινε εφαρμόστηκε πλήρως, ή αν αυτός που έκανε τη μελέτη την έκανε για άλλον χώρο. Η κοινή γνώμη πάντως λέει ότι ο συγκεκριμένος κόμβος, έτσι όπως έγινε, μάλλον δεν πρόκειται να φανεί χρήσιμος.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)