Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά της ύπαρξης των σχολείων μέσης εκπαίδευσης στη Φιλιππιάδα, που ένας καθηγητής που υπηρέτησε σ’ αυτή επί σειρά ετών γίνεται μετά από διαφανείς διαδικασίες διευθυντής μέσης εκπαίδευσης. Πρόκειται για τον διευθυντή του Λυκείου Φιλιππιάδας Κώστα Καμπουράκη,ο οποίος τόσο με την επιστημονική του κατάρτιση την οποία κατέθεσε στην αρμόδια επιτροπή, όσο και με τις ψήφους των συναδέλφων του και με τη συνέντευξη που έδωσε στην αρμόδια επιτροπή, επελέγη στη θέση του διευθυντή μέσης εκπαίδευσης στο νομό Πρέβεζας.

Γνωστού ήθους ο Κώστας Καμπουράκης είναι γνωστός μεταξύ των συναδέλφων του τόσο για την ευρυμάθειά του, όσο και για τα διοικητικά του προσόντα. Αδέκαστος απέναντι στους συναδέλφους του, αλά και βαθύς γνώστης των προβλημάτων ης παιδείας, ο Κώστας Καμπουράκης είναι βέβαιο ότι θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην επιτυχία τόσο του θεσμού, όσο και στις σχέσεις του προϊσταμένου με τους καθηγητές που υπηρετούν στο νομό.

Ο Κώστας Καμπουράκης που κατάγεται από τη Χίο, φοίτησε στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων, όπου και γνωρίστηκε με την Ρούλα Γιαννηγιώργη με την οποία στη συνέχεια έγιναν και ζευγάρι. Υπηρέτησε μεταξύ άλλων και στο γυμνάσιο Παναγιάς.

Η στήλη εύχεται στον νέο διευθυντή μέσης εκπαίδευσης στο νομό, να φέρει σε αίσιο πάρεας το έργο που του ανάθεσαν οι συνάδελφοί του.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)