Κατά γενική ομολογία η καλύτερη εκδήλωση του συλλόγου Φιλιππιαδιωτών Αθήνας πραγματοποιήθηκε φέτος στη ταβέρνα «Ελαφοκυνηγός» στους Αμπελοκήπους την περασμένη Κυριακή 17 Ιανουαρίου. Η πρόεδρος του συλλόγου και όλο το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, εργάστηκαν χωρίς να υπολογίσουν κόπο και χρόνο για την επιτυχία της εκδήλωσης, στην οποία παρουσιάστηκαν και χορευτικά τμήματα, της Χορευτικής Ομάδας της Ένωσης Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου Αττικής “ΤΟ ΚΟΥΓΚΙ”, τα οποία χόρεψαν ηπειρώτικούς σκοπούς.

Και εννοούμε όταν λέμε όλο το διοικητικό συμβούλιο. Θα επιτραπεί όμως στη στήλη να κάνει ξεχωριστή μνεία στη Φιλιππαδιώτισσα Τζένη Κωστούση, η οποία υπερέβαλε εαυτόν προκειμένου να πετύχει η ετήσια εκδήλωση του συλλόγου. Είναι αυτή που απέσπασε τα περισσότερα συγχαρητήρια από τους παριστάμενους και δικαίως, αφού όλοι αναγνώρισαν στο πρόσωπό της τον τρόπο με τον οποίον υποδέχτηκε τους καλεσμένους, αλλά και τον τρόπο με τον οποίον οργάνωσε την εκδήλωση, βοηθούμενη πάντοτε από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Είναι από τις λίγες φορές που η στήλη απουσιάζει από την εκδήλωση του συλλόγου Φιλιππιαδιωτών της Αθήνας. Εκείνοι πάντως που παρέστησαν (και ήταν πολλοί, μεταξύ αυτών και οι φίλοι της στήλης Μιχάλης Καζάκος και Αλέκος Γωργίου), μας μετέφεραν τα καλύτερα λόγια για την πρόεδρο του συλλόγου Τζένη Κωστούση. Η οποία πάντως στο λόγο της, ζήτηση την οικονομική -και όχι μόνο- βοήθεια όλων, προκειμένου ο σύλλογος να «παραμείνει όρθιος».

Και από τη στήλη θερμά συγχαρητήρια στην πρόεδρο του συλλόγου Τζένη Κωστούση και φυσικά σε όλο το διοικητικό συμβούλιο, για την ξεχωριστή και πετυχημένη εκδήλωση.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)