Ο αθλητικογράφος και συνεργάτης της «Φωνής» Βησσάρης Σάκκος απέστειλε προς τους αρμόδιους ποδοσφαιρικούς παράγοντες επιστολή με την οποία διαμαρτύρεται για τη στάση του διαιτητή του αγώνα Δόξας Ωρωπού και Πανλευκάδιου, ο οποίος αρνήθηκε να του δώσει το φύλλο αγώνα και τον παρέπεμψε στην ανάρτησή του στην είσοδο των αποδυτηρίων. Ολόκληρη η επιστολή-διαμαρτυρία του Βησσάρη Σάκκυ έχει ως εξής:

 

ΠΡΟΣ

Ε.Π.Ο.

κ. Πρόεδρο Γεώργιο Γκιρτζίκη

Κ.Ε.Δ.

ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

 κ. Πρόεδρο Επιτροπής Διαιτησίας

κ. Πρόεδρο Διαιτητών Πρέβεζας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 και στον αγώνα μεταξύ των συλλόγων Δόξα Ωρωπού-Πανλευκάδιος για την Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και πριν την έναρξη του ζήτησα από το διαιτητή του παιχνιδιού κ. Νικόλαο Ρούσσο-Μπεκερτζή να μου δώσει το φύλλο αγώνα με τις συνθέσεις των δυο διαγωνιζόμενων ομάδων.

Στο αίτημα μου ο κ. Ρούσσος-Μπεκερτζής μου απάντησε ότι το φύλλο αγώνα δεν σου το δίνω και να το πάρεις από τον παρατηρητή αγώνα και όταν αυτό θα αναρτηθεί στην είσοδο των αποδυτηρίων των διαιτητών.

Φυσικά στο παιχνίδι όπως και στα περισσότερα φέτος στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας δεν υπάρχει παρατηρητής αγώνα.

Όταν αυτό το αναφέραμε στον κ. Ρούσσο-Μπεκερτζή μας υπέδειξε να πάμε στις διαγωνιζόμενες ομάδες να πάρουμε τις συνθέσεις. Μετά από 28 χρόνια στο αθλητικό ρεπορτάζ είναι η πρώτη φορά που έχω τέτοια αντιμετώπιση από διαιτητή.

Δυστυχώς οι διαιτητές και στην προκειμένη ο κ. Νικόλαος Ρούσσος-Μπεκερτζής πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό που κάνουμε το κάνουμε αφιλοκερδώς και για την προβολή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και μόνο και είναι υποχρέωση τους να διευκολύνουν το έργο μας, και σίγουρα τέτοιες συμπεριφορές εκθέτουν ανθρώπους που πασχίζουν και δουλεύουν 24 ώρες το 24ωρο για την βελτίωση και την αναβάθμιση του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Το αν σε κάποιους δεν αρέσει η καλόπιστη κριτική το σίγουρο είναι ότι δεν θα μας κλείσουν τα στόματα. Περιμένω από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Γιώργο Δημητρίου αλλά και τον Πρόεδρο Διαιτητών Πρέβεζας κ. Ηλία Φίτσα μια εξήγηση για τη συμπεριφορά του κ. Ρούσσου-Μπεκερτζή απέναντι μου.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων για τη διευκόλυνση που μας παρείχαν και μας έδωσαν τις συνθέσεις και με διευκόλυναν να κάνω τη δουλειά μου.

Με εκτίμηση

Βησσαρίων Σάκκος

Αθλητικογράφος

TΗΛ: 6932214256

Μ: info@sportime24.gr

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)