Σε μία από της τηλεοπτικές «αναμετρήσεις» ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, ήρθε αντιμέτωπος με την εκπρόσωπο της Ν.Δ. Σοφία Βούλτεψη. Η βουλευτής της Ν.Δ. Σ. Βούλτεψη έφτασε στο σημείο να συγκρίνει τον υπουργό Επικρατείας Ν. Παππά με το «ευρωφοβικό ακροδεξιό κόμμα της Πολωνίας» και απείλησε «αν φέρει νόμο θα τα βρει με την Ε.Ε.» καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για κατάργηση της ελευθερίας του τύπου και παρομοιάζοντας την με την «Πολωνία». Και όλα αυτά τη μάχη χαρακωμάτων δίνει η Ν.Δ., επικαλούμενη την «ελευθερία του λόγου» στα μονοφωνικά κανάλια, που εν χορώ συντηρεί το σύστημα διαπλοκής όλα αυτά τα χρόνια για να διαιωνίζει την εξουσία του.

Την άποψη της κυβέρνησης υπερασπίστηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νομού Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας, ο οποίος συμμετέχει σε πολλές ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές ως εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ και συνέδεσε άμεσα τη Νέα Δημοκρατία με την υπεράσπιση της διαπλοκής. Εξέθεσε μια σειρά επιχειρήματα και μέχρι ενός σημείου αντιμετώπιζε με ευγένεια την κα Βούλτεψη, στην οποία μιλούσε στον πληθυντικό.
Στο τέλος βέβαια δεν απέφυγε στην γραφικότητα της κας Βούλτεψη που τον διέκοπτε συνεχώς, να καταλήξει με το ηπειρώτικο … «Τι είν΄τούτο ρε;».
Τ.Λ.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)