Μετά την οργισμένη επιστολή του για το δημοσίευμα που τον ήθελε να βρίσκεται με τον Τάκη Μπαλτάκο και τον Φράγκο Φραγκούλη στην Αθηναϊκή Λέσχη, ο Κώστας Καραμανλής «χτύπησε» για δεύτερη φορά μέσα σε μία ημέρα.

Ο πρώην πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες, επεφύλασσε μία «βόμβα» για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού απουσίαζε από την Ολομέλεια.

Θέλοντας να στείλει ένα σαφές μήνυμα των προθέσεών του, ο Κώστας Καραμανλής δεν έστειλε ούτε επιστολική ψήφο, τραβώντας σαφείς διαχωριστικές γραμμές από τη γραμμή σύγκρουσης με την κυβέρνηση που χάραξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις τηλεοπτικές άδειες, υιοθετώντας σύμφωνα με τους επικριτές του τη ρητορική των καναλαρχών και της διαπλοκής.

Δια της ηχηρής απουσίας του, ο Καραμανλής έστειλε μήνυμα στη νέα ηγεσία της ΝΔ που ψάχνει τρόπους να επουλώσει τις βαθιές πληγές της, την ώρα που οι πρώτες κινήσεις και εξαγγελίες Μητσοτάκη περισσότερο σε πογκρόμ παραπέμπουν παρά σε κεντρομόλες δυνάμεις.

Ο Κώστας Καραμανλής είδε την προσπάθειά του με το «βασικό μέτοχο» να αναγνωρίζεται από στελέχη της κυβέρνησης, με τον Νίκο Παππά να θίγει εκτενώς το θέμα φέρνοντας σε δύσκολη θέση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)