Ο χορός του συλλόγου γυναικών της Φιλιππιάδας είμαστε σίγουροι ότι θα αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για την αναθέρμανση της σκέψης για την παρέλαση του γυναικείου καρναβαλιού, που θα πρέπει και φέτος να γίνει, για να μη πούμε ότι θα είναι ευκαιρία να καθιερωθεί ως γεγονός της πόλης της Φιλιππιάδας, όπως το είχαν οραματιστεί οι γυναίκες που είχαν πρωτοστατήσει στην πρώτη του εκδήλωση.

Μπορεί για πολλούς να είναι μακριά ακόμα η ημέρα εκδήλωσης του γυναικείου καρναβαλικού. Δεν είναι όμως μακριά για τη δημιουργία των γκρουπ που θα συμμετάσχουν, για την οργάνωση του γυναικείου καρναβαλιού.

Είναι σίγουρο ότι ο χορός του συλλόγου γυναικών είναι μια καλή ευκαιρία. Και οπωσδήποτε θα πρέπει να αλλάξει ο τίτλος του καρναβαλιού και δεν θα πρέπει να λέγεται καρναβάλι του συλλόγου γυναικών Φιλιππιάδας, αλλά καρναβάλι του συλλόγου γυναικών του δήμου Ζηρού. Γιατί ο δήμος μας δεν είναι μόνο η Φιλιππιάδα, αλλά όλες οι κοινότητες, μικρές και μεγάλες, που τον συγκροτούν.

Είναι μία εκδήλωση που δεν αφορά μόνο τις γυναίκες της Φιλιππιάδας, αλλά τις γυναίκες όλου του δήμου. Και φυσικά είναι μια εκδήλωση την οποία παρακολουθούν χιλιάδες άνθρωποι. Ας μη τους χαλάσει το κέφι ο σύλλογος γυναικών.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)