Το φαινόμενο δεν είναι καινούργιο, αντίθετα θα λέγαμε ότι είναι πολύ παλιό, όσο και το όνειρο του κάθε Έλληνα να αποκτήσει το δικό του σπίτι. Χτυπάει λοιπόν το τηλέφωνο και ακούγεται ένα ηχογραφημένο μήνυμα που καλεί τον καθένα μας να συμμετάσχουμε στην κλήρωση για την απόκτηση ενός σπιτικού, αρκεί βεβαίως να καταθέσουμε κάτι τις στο τάδε λογαριασμό. Το ηχογραφημένο μήνυμα έχει εκσυγχρονιστεί στις μέρες μας και τώρα δεν καλεί μόνο για συμμετοχή σε κλήρωση για σπίτι, αλλά και για ταξίδι σε εξωτικό νησί ή σε κάποιο ξενοδοχείο υπερπολυτελές.

Δεν ξέρουμε αν βρίσκουν πολλούς πρόθυμους να συμμετάσχουν σε τέτοιου είδους …παιχνίδια, ξέρουμε όμως πολύ καλά ότι πρόκειται για καλοστημένη απάτη και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Και με την ευκαιρία θα θέλαμε να ρωτήσουμε αν συνεχίζουν οι λαθρόβιες εταιρείες να ενοχλούν τους πελάτες των τραπεζών που χρωστάνε κάποιο δάνειο, μετά την αποζημίωση που δικάστηκε να δώσει κάποια τράπεζα σε ιδιώτη, γιατί τον πήρε τηλέφωνο εταιρεία και του ζητούσε να πληρώσει το δάνειο. Η καταδίκη της τράπεζας αφορούσε την κοινοποίηση των στοιχείων του δανειολήπτη στην εισπρακτική εταιρεία.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)