Στη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Παπαδατών έδωσε το παρόν και ο δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής, προσκεκλημένος του εκεί προέδρου του τριμελούς τοπικού συμβουλίου. Η εκεί παρουσία του έδωσε «τροφή» στα κοινοτικά συμβούλια όλων των πρώην κοινοτήτων,να «διεκδικήσουν» για τον εαυτό τους την παρουσία του δημάρχου στις συνεδριάσεις των κοινοτικών συμβουλίων. Από την άποψη αυτή, αξίζει ένας έπαινος στον δήμαρχος Ζηρού που δεν αφίσταται χρόνου για να παρακολουθήσει τις συνεδριάσεις των τοπικών συμβουλίων, αλλά και στους προέδρους των τοπικών συμβουλίων, που επιθυμούν σε μία από τις συνεδριάσεις τους να είναι παρόν και ο δήμαρχος.

Καθ’ ότι τα προβλήματα των κοινοτήτων είναι αρκετά και θα πρέπει να ενημερωθεί γι’ αυτά και ο δήμαρχος Ζηρού, ώστε από κοινού να προσπαθήσουν για την  επίλυσή τους.

Το σχόλιο αυτό γράφηκε πρώτον για την αξιέπαινη προσπάθεια του Νίκου Καλαντζή να παραστεί στη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Παπαδατών και δεύτερον γιατί το συγκεκριμένο συμβούλιο παρακολούθησαν πάνω από 30 πολίτες της κοινότητας Παπαδατών και πολλοί εξ αυτών έθεσαν τους προβληματισμούς τους.

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του πρώην προέδρου του τοπικού συμβουλίου και πρώην προέδρου της κοινότητας Παπαδατών (ασχολείται με τα προβλήματα του χωριού του πάνω από 20 χρόνια από θεσμικές θέσεις), Βασίλη Δαρδαμάνη ο οποίος κατηγόρησε παριστάμενο συντοπίτη του, ότι όντας και αυτός σε θεσμική θέση όταν ακόμα η κοινότητα Παπαδατών ανήκε (επί Καποδόστρια) στο δήμο Θεσπρωτικού, ότι δεν συμφωνούσε με το έργο που ο Βασίλης Δαρδαμάνης πρόσφερε στο χωριό του και είχε εναντιωθεί σ’ αυτό. Ο πρώην πρόεδρος είπε πολλά για την προσφορά του στο χωριό, ενώ πολλά ήταν και αυτά που είπε για όσους προσπάθησαν να σαμποτάρουν το έργο του.

Και όλα αυτά σε αυτήκοο του δημάρχου Ζηρού Νίκου Καλαντζή. Ο οποίος θα πρέπει να δώσει βάση στα λεγόμενα του Βασίλη Δαρδαμάνη (η στήλη πληροφορήθηκε ότι έχει εκχωρήσει στον δήμο και προσωπικά στον δήμαρχο, φάκελο με όλα τα στοιχεία στα οποία φαίνονται τα έργα τα οποία ο ίδιος είχε προωθήσει για το χωριό του).

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)