• Την Κυριακή 3 Απριλίου η γενική συνέλευση και τη Δευτέρα 4 Απριλίου οι εκλογές στην Πανηπειρωτική. Πρόσκληση στους αντιπροσώπους των σωματείων μελών της, απευθύνει η διοίκηση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας προκειμένου να συμμετάσχουν στη γενική συνέλευση και στις εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.
Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Απριλίου και οι εκλογές την επόμενη μέρα Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο των Ηπειρωτών στην οδό Κλεισθένους 15, 7ος όροφος πίσω από το Δημαρχείο Αθηνών. Στην πρόσκληση η οποία υπογράφεται από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Δόση και τη Γενική Γραμματέα Ελευθερία Σιαμέτη, αναφέρονται και τα εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος με ομόφωνη απόφασή του στη τακτική συνεδρίαση της 10 Φεβρουαρίου 2016 και σύμφωνα με τα άρθρα 9,10,11 και 12 του καταστατικού της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος καλεί τους αντιπροσώπους των σωματείων – μελών της σε Αρχαιρεσιακή Γενική Συνέλευση την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016 και ώρα 9 π.μ., στην αίθουσα συνελεύσεων του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ, (Κλεισθένους 15, 7ος όροφος), (Ώρα προσέλευσης αντιπροσώπων για την απαρτία 8.30 π.μ.)
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Απολογισμός δράσης του Δ.Σ. της Π.Σ.Ε.
2. Προγραμματισμός δράσης επόμενου έτους
3. Οικονομικός απολογισμός
4. Προϋπολογισμός επόμενου έτους
5. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής
6. Εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων της Π.Σ.Ε. (Διοικητικό Συμβούλιο και Ελεγκτικής Επιτροπής).
Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η προβλεπομένη από το καταστατικό απαρτία η Γενική Συνέλευση άνευ άλλης πρόσκλησης θα επαναληφθεί την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.
Προσοχή: Προς αποφυγήν ταλαιπωρίας και επειδή είναι βέβαιο ότι στην πρώτη συνέλευση ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΑΡΤΙΑ καλούνται τα μέλη να έρθουν την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 9π.μ.
Σημειώνεται ότι η ψηφοφορία για την ανάδειξη των οργάνων θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο την επόμενη ημέρα, Δευτέρα 4 Απριλίου από τις 8π.μ. έως τις 8μ.μ.».

Θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου της Πρεβεζάνας Δήμητρας Ιωάννου. Οι εκδόσεις Ψυχογιός παρουσιάζουν το βιβλίο της Πρεβεζάνας συγγραφέας Δήμητρας Ιωάννου «Βαλεντίνα η γητεύτρα των Αθηνών» στο χώρο του café του PUBLIK στην οδό Καραγιώργη της Σερβίας 1 στην πλατεία Συντάγματος. Θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος Μένιος Σακελλαρόπουλος και ο βιβλιοκριτικός Πάνος Τουρλής. Η παρουσίαση θα γίνει τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 9 το βράδυ, ενώ αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η ηθοποιός Κωνσταντίνα Τζώρτζη. Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

● Τους ήρωες του 21 θα τιμήσει ο δήμος Ζηρού. Εκδηλώσεις για να τιμηθούν οι πρωτεργάτες της επανάστασης του 21 προετοιμάζει ο δήμος Ζηρού. Με βάση το πρόγραμμα που εξέδωσε, για τις δημοτικές κοινότητες Φιλιππιάδας και Θεσπρωτικού θα γίνουν παρελάσεις μαθητών, για τη Φιλιππιάδα θα κατατεθούν στεφάνια στο μνημείο των Μπζιανομάχων, ενώ για το Θεσπρωτικού οι μαθήτριες Κώτση Ευαγγελία και Σιώρου Μαργαρίτα θα εκφωνήσουν τον πανηγυρικό της ημέρας. Στις 10 η ώρα θα τελεστούν επιμνημόσυνες δεήσεις. Για τις δημοτικές κοινότητες Ανωγείου και Κρανέας και για όλες τις τοπικές κοινότητες του δήμου Ζηρού θα τελεστούν επιμνημόσυνες δεήσεις και θα κατατεθούν στεφάνια στο μνημείο ηρώων.

 

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)