Από το πάντα ενδιαφέρον blog του καλού φίλου Μιλτιάδη Ζήκου είναι η φωτογραφία του ερχομού των πελαργών, οι οποίοι και φέτος, όπως κάθε χρόνο, φέρνουν το μήνυμα του ερχομού της άνοιξης.
Για τον ερχομό τους ο Μιλτιάδης Ζήκος γράφει: «Τελικά χθες Σάββατο 19 Μάρτη 2016 ηρθε ο φίλος μας πελαργός στην Φιλιππιάδα.Διάλεξε την φωλιά του στο ίδιο σημείο όπως πέρυσι.Δεν ξέρω αν χωράει σαν νέο ανάμεσα σε αυτά που ζούμε και βλέπουμε καθημερινά.

Πλησίασα για να τραβήξω φωτογραφία, κατάλαβε, πήρε πόζα και άκου να δεις τι μου ΄πε: «Έχω μεγάλο πρόβλημα με τη γραφή. Δεν ξέρω να γράφω ωραία λόγια. Απλά σου λέω κοίτα προς τον ουρανό, σε χαιρετάω. Σε σένα το λέω, τον νέο άνθρωπο. Και προς όλους τους…ιντερνοπαρμένους. Αν σηκώσεις για λίγο τα μάτια σου και κοιτάξεις προς την ανατολή, θα με δεις. Μετά από μερικούς μήνες, ήρθα και πάλι. Θέλω να περάσω μαζί σου κι αυτό το καλοκαίρι. Άσε τις δικαιολογίες ότι το internet είναι καλύτερο από μια ματιά στον ουρανό. Αφού ξέρεις, είμαστε πολλοί σ’ αυτή την πόλη, και είμαστε τέλειοι. Σε φιλώ, σε χαιρετάω, το βλέπω ότι με βλέπεις, καλό καλοκαίρι. Ο…πελαργός σου!»

και όπως λέγαν οι παλιότεροι: Άντε και του χρόνου, να μας βρεί γερούς!

Η στήλη δεν έχει να προσθέσει τίποτα. Μόνο να ευχηθεί να είστε όλοι καλά και του χρόνου με την ίδια ευγένεια να υποδεχτούμε τους φτερωτούς μας φίλους.

«F»

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)