Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε και στο Θεσπρωτικό η συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων πολιτιστικών φορέων και του αντιδημάρχου δήμου Ζηρού Χρήστου Γκάρτζιου.
Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 16 Μαΐου και ήταν η δεύτερη συνάντηση μεταξύ πολιτιστικών φορέων και αντιδημάρχου, με την πρώτη να λαμβάνει χώρα στη Φιλιππιάδας, αφορούσε την καλύτερη διοργάνωση του 2ου πολιτιστικού καλοκαιριού του δήμου Ζηρού –με την «υποχρέωση» αυτή να είναι καλύτερη από την περσινή η οποία ομολογουμένως ήταν πολύ καλή. Να σημειωθεί πάντως ότι και οι εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων του δήμου Θεσπρωτικού, έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για  ένα δυναμικό  “Πολιτιστικό καλοκαίρι Δήμου Ζηρού».

Ο κ. Χρήστος Γκάρτζιος, αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού του Δήμου Ζηρού και ο κ. Ρεμπής Ζήκος, τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Ε. Θεσπρωτικού και αρμόδιος για τα τεχνικά έργα, ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων και φορέων της Δ.Ε. Θεσπρωτικού που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και έδωσαν δυναμικό ‘παρών’, για τις προθέσεις του Δήμου, όσον αφορά τη στήριξη εκδηλώσεων των συλλόγων και φορέων με κάθε δυνατό τρόπο. Τόνισαν και πάλι την ανάγκη διοργάνωσης ποιοτικών εκδηλώσεων, ενθαρρύνοντας τους συλλόγους να συνεργαστούν ώστε να πραγματοποιήσουν από κοινού εκδηλώσεις, ενώ τους ζήτησαν να βρίσκονται σε επικοινωνία μεταξύ τους για την αποφυγή, στο μέτρο του εφικτού, παρόμοιων εκδηλώσεων την ίδια ημέρα.

Οι εκπρόσωποι των συλλόγων και φορέων αναφέρθηκαν στα σχέδια και τις προθέσεις τους για τις φετινές εκδηλώσεις, κατέθεσαν προτάσεις και δεσμεύτηκαν το αργότερο μέχρι το τέλος του Μαΐου να ενημερώσουν και εγγράφως τον Δήμο για τις ημερομηνίες και το είδος των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσουν.

Εκτός των δύο αντιδημάρχων στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Τασία Καραπάνου, Γεωργία Ξώνα, και ο Δημήτριος Πάντος, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Θεσπρωτικού Δημήτριος Μήτσιος, πρόεδροι και εκπρόσωποι τοπικών κοινοτήτων και πρόεδροι, μέλη και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

 

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)